מחפש נגן

מחפש נגן

לחבריי הפורום שלום רב, אני מחפש נגן, שיעמוד בדרישות הבאות: 1) יזוהה על ידי המחשב ככונן חיצוני (msc). 2) יסדר את השירים לפי תיקיות. 3) יציג שמות של שירים ותיקיות בעברית. 4) יהיה בעל נפח אחסון, שבין 4 ל-8 ג'יגה. נ.ב.- פונקציה נוספת, שאשמח אם תהיה לנגן, אולם אין הדבר הכרחי, היא היכולת ליצור בו playlist דרכו (כמו On The Go Playlist). בברכה, הר העברים

יאיר B

New member
iAudio D2

מכיל את כל מה שאתה רוצה + יכולת הרחבה בעתיד עם כרטיס SD. עובד עם מסך מגע. אפשר גם את ה-iAudio 7 שעושה בערך את אותם דברים, אבל אין הרחבה ואין מסך מגע (יש כפתורי מגע). בעיקרן נושא של תיקיות זה רק איאודיו.

תודה על התגובה...

קראתי זה עתה על ה-D2, ואינני חושב, שהוא יתאים לצרכיי, מכמה סיבות: 1) אני מחפש נגן עמיד לטיולים, ובהיבט הזה מסך המגע עלול להוות בעיה. 2) מסך המגע גם מהווה בעיה ברמה הפרקטית. 3) המחיר גבוה עבורי, ככל הנראה מהסיבה, שלנגן זה יש יכולות רבות, בהן אינני מעוניין. בכללי כיוונתי למשהו יותר זול, פשוט ועמיד. בנוגע ל-iaudio 7... הוא כאמור יותר מתאים לצרכיי, אבל הייתי רוצה לשאול מספר שאלות בנוגע לכפתורי המגע שלו: 1) האם העמידות שלהם גבוהה? 2) האם הם לא נלחצים מעצמם? בברכה, הר העברים.

שאלתי הייתה

האם הנגן עמיד בפני פגיעות חיצוניות, נפילות וכו'..., כלומר האם הוא איננו שביר?

תשובה

אפשר להגיד שהוא נשרט בקלות שריטות קטנות, לא משהו רציני.. את כל הנפילות שלי הוא שרד אבל כששמתי אותו בתיק הדחוס של הצבא, הלחץ הגדול גרם לו לשבר פנימי.

לא כל כך, אולי עם נרתיק מתאים וקשיח

המצב ישתפר. הייתי איתו באיזה טיול והמסך שלו פשוט נשבר אחרי נפילה (שלי, לא של הנגן). כמובן שהכל תלוי בכמה שומרים עליו, אבל הוא די עדין. תנסה לוותר על עיניין התיקיות אם אתה מטייל הרבה ושומע בנגן בזמן הטיול.

למעלה