מחפש נגן

Mojojo1

New member
מחפש נגן

מחיר מקסימום: אין הגבלת מחיר תמיכה בסוגי קבצים: (סוג או לא צריך) תמונות אופיס וידאו לא ממש חשוב גודל מסך (באינץ'): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח או לכתוב "לא משנה") לא משנה נפח זיכרון (בג'יגה בייט): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח) מ20 והלאה אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: כן או לא לא משנה לי תוספות: רדיו FM ושיהיה ניתן להקליט מהרדיו כמו כן שיהיה אפשר לחבר מצלמות לנגן ולהוריד את התמונות ישר לזיכרון של הנגן די חשוב לי תמיכה בעברית: לא חשוב מקור אנרגיה: סוללה פנימית נטענת (שתיהיה חזקה אבל חברה :) ) שליטה בנגן: להכול אפשר להתרגל פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC חיבור לרשת (נדיר ויקר): ללא סידור בנגן: לא משנה לי העיקר שאני ידע מתי עובר אומן ואלבום הכי חשוב שתיהיה לו הגדרות שמע ממש טובות כי הרי בשביל זה אני קונה אחד... אני חשבתי על iriver h 340 אבל אין ממש את זה עכשיו בשוק אם למישהו יש רעיון אני יותר מאשמח לדבר איתו על זה (גם על להשיג iriver)

Mojojo1

New member
הS9

עכשיו אני צריך שתבהיר לי כמה דברים מה ההבדל בין פלאש לבין הארד דיסק? ואני בדקתי ויש רק של 8GB בלי יכולת להרחבה עם דיסקים זה נכון? בעיקרון אני צריך 25 GB של שירים שי לי ועוד מקום לתמונות שאני הולך לצלם חשבתי יותר בכיוון של Creative Zen Vision M אבל אני לא מצליח למצוא מקום שמוכרים את זה בארץ ובחול... יש לך מקומות קניה טובים? זה יהיה נחמד עם תגיב על מה שהחזרתי לך

or121210

New member
לא הבנתי את עניין הדיסקים

ל-S9 אין אפשרות הרחבה בכרטיס זיכרון, אך הוא מגיע בנפח 32GB: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7377&perur=4 ה-Creative Zen Vision M הוא נגן די ישן. זיכרון הבזק (flash) הוא זיכרון ללא חלקים נעים, מה שאומר שהא יותר עמיד למכות ונפילות, לעומת דיסקשיח שרגיש למכות. הפלאש עדיף על הדיסקשיח בכל פרמטר, חוץ מעניין הנפח. כרגע הנפח המירבי בנגן מבוסס זיכרון פלאש הוא 32GB, לעומת הנפח המירבי בדיסקשיח שהוא 250GB.

יאיר B

New member
ה-H340 לא נמכר יותר משנתיים - מה שאומר

שתוכל להשיג כזה רק משומש. מאחר והוא מבוסס דיסקישח, לא בטוח שזה רעיון טוב במיוחד (+ סביר להניח שהסוללה שלו תהיה גמורה). לגבי USB OTG (החיבור למצלמה) - נשמע לי מאוד לא אמין לסמוך על דיסקשיח לדברים כאלה. אם בטעות הנגן יפול לך מהיד הדיסק עלול לקרוס ולקחת איתו את כל התמונות שלך. ההצעה שלי במקרים כאלה היא לקנות יותר כרטיסי זיכרון למצלמה. זיכרון פלאש בטוח יותר בדרך כלל. אם זה מאוד חשוב לך - בדוק את ה-Q5 של איאודיו או נגנים של ארכוס. קח בחשבון שמדובר בנגנים גדולים שמיועדים לוידיאו ולכן הם כבדים ויקרים.

Mojojo1

New member
אותה שאלה רק בצורה נורמאלית

האם יש מעבדה לתיקון הנגנים של cowom בארץ? ועכשיו אני צריך שתתנו לי השוואה בין O2 לבין הS9 ומה יותר טוב תודה

יאיר B

New member
שאלה טובה. לדעתי לא.

אני לא יודע מה באג עושים כאשר מביאים אליהם נגן תקול במסגרת האחריות. שלא במסגרת האחריות - אני לא חושב שהם מתעסקים עם זה (אבל אתה יכול לשאול אותם מה הם עושים).

מנגר 4

New member
מתוקף היותם יבואן

אני חושב שהם מחוייבים לתקן נגן שלא באחריות תמורת תשלום (למשך שבע שנים מהרגע שהם מתחילים למכור אותו או משהו בסגנון) אם אני לא טועה זה מה שהחוק אומר אבל צריך לבדוק את זה... ואני גם לא ממש מאמין שאוכפים את החוק הזה..

יאיר B

New member
אם תקבל תשובה מאיזה פורום צרכנות בנושא,

אני אשמח לקבל קישור. אגב, אידיגיטל (יבואנית אפל) לא מתקנת בכלל מכשירים (לא בזמן אחריות ולא אחר כך). מכשירים באחריות מוחלפים למחודשים, מכשירים אחרי אחריות לא מתוקנים על ידה בכלל, מציעים שידרוג בתשלום. אבל יש מעבדות פרטיות לתיקון. אני מניח שאידיגיטל בדקו את הנושא משפטית (הם טוענים שזו הנחייה של אפל העולמית).

היום לקחתי מבאג את הI7 השבור שלי

הם שולחים למעבדה.. לא יודע איפה היא אבל הטלפון זה 089202427 (לא בטוח שהם מטפלים בלקוחות פרטיים)

למעלה