מחפש נגן MP 4 איכותי

ירון EZ

New member
מחפש נגן MP 4 איכותי

הדרישות שלי מהנגן: 1) פירמה ידועה ולא מדבקה 2) עוצמת שמע גבוהה עם אוזניות או רמקול מובנה 3) רדיו FM עם קליטה טובה 4) אקולייזר עם 8 ערוצים לפחות 5) העברת קבצים מהירה מהמחשב לנגן 6) מסך גדול 7) מחיר סביר

tweeg

New member
תהיה יותר ספציפי בבקשה

מסך גדול? 2.5?5?7?14?99999? מחיר סביר.....? אפשר לשאול למה אתה רוצה 8 ערוצים באקוליזר?

ירון EZ

New member
מסך 2.5 ומעלה,מחיר עד 500ש"ח

אקולייזר אפשר גם 5 ערוצים זה לא ממש חשוב כל כך

tweeg

New member
אממ

עד 500 אתה יכול להשיג את ה: m6 e100 view אולי: zen d2 תלוי בנפח אני חושב שלכל נגן יש היום אקוליזר של 6+- תעשה הצלבה של נפח ומחיר ותגיד איזה נגנים ירדו,ונמשיך משם...

tweeg

New member
אתה קונה חדש כי אתה לא מצליח להעביר וידאו?

ירון EZ

New member
אני רוצה 2 ג'גה

אני קונה חדש כי אני רוצה נגן איכותי ולא מדבקה אני לא מצליח להעביר קובץ וידאו וזו אחת הסיבות

or121210

New member
כמה GB אתה רוצה?

העברת וידיאו לנגן עם או בלי המרה? לגבי הרדיו, נגנים קולטים רדיו בדרך-כלל דרך הקבל של האוזניות

or121210

New member
התכוונת לאיכות שמע גבוהה

או לווליום גבוהה? אם התכוונת לווליום, אז שלושת הנגנים הראשונים ש-TWEEG כתב. אבל אם התכוונת לאיכות, אז שלושתם לא מתאימים ותצטרך להעלות את התקציב

ירון EZ

New member
לווליום גבוה.רצוי IRIVER

הדרישות השתנו 1) איכות שמע טובה.ווליום חזק באוזניות 2) רמקול מובנה 3)רדיו FM עם קליטה טובה 4)אקולייזר 5)עד 500 ש"ח אני מעדיף IRIVER קראתי עליו המלצות טובות אני לא מעוניין בוידאו או הצגת תמונות.

tweeg

New member
תגובה

א.רמקול מובנה יש רק לאיריבר(בטווח מחירים הזה) אין לך כ"כ הרבה אפשרויות חוץ ממנו בתקציב,ועם רמקול מובנה זה שולל את כל השאר הוא די עונה לך על הדרישות,אבל הוא לא נגן מעולה,אבל הוא עדיין נגן טוב ב.חצי מהדרישות שלך הם סטנדרט של כל הנגנים בצימצום לדרישות אמיתיות יש לך: רמקול 500 ש"ח

tweeg

New member
*

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=121516309

tweeg

New member
תגובה

א.זה מאוד אינדיבדואלי.למשל נגנים גדולים בעלי מסכים אמנם מגניבים אבל לא פרקטים בשבילי,אני מעדיף נגן שאפשר להסתובב איתו בכיס 12+- שעות ב.בתקציב שלך הייתי לוקח את הm6 נראה לי,אבל בגלל הדרישה של הרמקול אז האיריבר הוא המעומד המתאים יותר ג.הוא לא נגן גרוע,הוא פשוט יצא הכבשה השחורה,בגלל רמת ציפיות מהחברה ומהקו שלה,בעיקר בגלל זמן סוללה מביש,ירידה ברמת סאונד,ושום חידוש (מדברים על e150/200 שיהיה שיפור שלו,רק שמועות בנתיים) ד.נגן מעולה זה נגן שמיועד למטרה מסוימת,ומבצע אותה טוב הנגן צריך להתאים לקבוצה של אנשים או ליעוד מסוים(נגיד ריצה/נסיעות/וידאו/מוזיקה)

למעלה