מחפש מתמחי PHP

Netcomet

New member
מחפש מתמחי PHP

אהלן,

אנחנו קבוצה קטנה שמטפלת באתרי אינטרנט ואפליקציות בשפת PHP (לרוב).
אנחנו מחפשים ח'ברה עם ראש צעיר שמעוניינים לעשות קצת כסף מהבית בפרוייקטים מפעם לפעם.

לא מדובר במשרה מלאה והתשלום לרוב הינו פרוייקטלי. אך בכל מקרה, אם מתאים, שלחו הודעה עם ציפיות שכר לשעת עבודה.

TotalCommnader

New member
אנשים לפעמים מהססים לשלוח לפרופיל אנונימי שרק

נוצר עכשיו.

אותי למשל מעניין לעשות פרויקט ואני אשמח להכיר את הפרצופים שמאחורי הניק. אני אומנם מגיב אבל יש הרבה קוראים פסיבית ונראה לי שפרטים נוספים ישרתו את כולם.

Netcomet

New member
פרטים

היי,
אין לי מושג מה זה בדיוק פרופיל אנונימי, אבל הייתי חייב ליצור כינוי בכדי להגיב, אז הוא די חדש.

אם הייתי מגדיר רמה של ידע ב PHP בין 1-10, הייתי אומר ש 5 זה מינימלי להבנה של הפרוייקטים והכתיבה שלהם.

אני אשמח לתת פרטים בהודעה פרטית, כל מקרה לגופו.
התשלום לגבי כל פרוייקט גם משתנה, יכול להיות בין 100 ש"ח ל 5000 ש"ח תלוי בגודל ובכמות הזמן הנדרשת.

התפקיד הזה יכול להיות קרש קפיצה לאנשים שרוצים לעשות קצת כסף וללמוד תוך כדי, אני לא ממליץ לאנשים של 200 ש"ח + מע"מ לשעה לפנות אלי כי זה לא רלוונטי.

אנחנו לא נמצאים בארץ, לכן התשלום יהיה דרך PP.
אנחנו עובדים לרוב עם מפתחים ממזרח אסיה, אך אני מעדיף לתת לישראלי גם אם זה קצת יותר יקר ללמוד ולעשות את העבודה.

מקווה שעניתי לכם

TotalCommnader

New member
אגב ברור מאליו שאני לא מאשים מישהו פה ב

מרמה, אבל יש הבדל בין:

"שלום, אני מנהל תפוזים ראשי בחברת "תפוזי הארץ". שמי טופז תפוזי. החברה ממוקמת בכך וכך וזה האימייל הטלפון של החברה והפלאפון שלי" לבין "אנחנו לא בארץ ונשלם בPP".

אגב אין לי שום בעיה עם PP ועם "לא בארץ" אבל תסכים איתי (אני מקווה) שאם היית רואה מודעה כזאת היה מתעורר בך חשש/אי נוחות.

Netcomet

New member
אני מבין

אני אפנה אותך שוב להודעה שלי שכתבתי שאנחנו "קבוצה קטנה", לא חברה.
אנחנו 3 פרילנסרים שעובדים עם לקוחות וצריכים עוד עזרה בפרוייקטים שלנו עקב עומס.
אם היינו חברת "XYZ" שממקומת ב "ZXY" אז הייתי מציין את זה

למעלה