מחפש משחק סקורה האם יש משחקים של סקורה למחשב מאיפה להוריד בחינם
A amltasafzabida New member 29/10/04 #9 קיימים בכלל משחקי סאקורה?../images/Emo12.gif../images/Emo73.gif
L Lady Sohma New member 30/10/04 #12 ../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifככל שידוע לי אז כן../images/Emo5.gif
A amitasafzabida New member 29/10/04 #11 אבל לא אמרתי לו שאסור לדבר^^;../images/Emo73.gif . רק נתתי רמז. ד"א - למה הניק שלי מופיע בסרגל שלך?
B BaBy AnImE New member 30/10/04 #15 אההה!! הסרגל הזה... חחחח.... זה מהמסנג'ר פלוס... אין לי מושג מה השם שלך עושה שם, ואם תשים לב גם השם שלי נמצא שם, אבל מפורק, ואין לי שבריר של מושג למה. אני חושבת שזה איזה תוכנת חיפוש או משהו... אני מנסה להסיר את זה. זה די מפריע.
אההה!! הסרגל הזה... חחחח.... זה מהמסנג'ר פלוס... אין לי מושג מה השם שלך עושה שם, ואם תשים לב גם השם שלי נמצא שם, אבל מפורק, ואין לי שבריר של מושג למה. אני חושבת שזה איזה תוכנת חיפוש או משהו... אני מנסה להסיר את זה. זה די מפריע.
A amltasafzabida New member 30/10/04 #16 שיהיה../images/Emo73.gif. ד"א - את לא מתכוונת לפתוח ניק חדש, בכדיי להמשיך לשגע אותי במסרים?~-~
B BaBy AnImE New member 30/10/04 #17 אוליי אני קרציה, אבל אני לא טיפשה. אתה תחסום אותי גם שם, ואין לי שום כוונה לפתוח בגללך עוד ניק, תודה רבה. אני ממשיכה פה...
אוליי אני קרציה, אבל אני לא טיפשה. אתה תחסום אותי גם שם, ואין לי שום כוונה לפתוח בגללך עוד ניק, תודה רבה. אני ממשיכה פה...
A amltasafzabida New member 30/10/04 #18 חשבתי שאת טיפשה>.>../images/Emo73.gif ואני עדיין חושב ככה, ואני גם אגלה אותה!
B BaBy AnImE New member 30/10/04 #19 את מה? את הטיפשות שבי? אתה לא תצליח. חבל על המאמץ. אבל אתה יכול לנסות אם אתה רוצה. אני למדתי לסבול קרציות....
את מה? את הטיפשות שבי? אתה לא תצליח. חבל על המאמץ. אבל אתה יכול לנסות אם אתה רוצה. אני למדתי לסבול קרציות....