מחפש מקצבים ל ketron x1

nat56

New member
מחפש מקצבים ל ketron x1

שלום. אני מחפש מקצבים לאורגן מזרחית וחסידית מאיפה אני יכול להוריד אותם?

ברוך הבא../images/Emo24.gif

היה לי פעם את הX1.חוצמיזה שהוא לא נוח מבחינת תפעול,אין לו לדעתי מתחרים. סיומת המקצבים של הקטרון הוא PAT נכונה לך עבודת נמלים. ממליץ על הפורומים ביאהו.תרשם ואוצרות של ממש ממתינים לך
http://groups.yahoo.com/search?query=ketron

לא

הsd1 אמנם מזכיר מאוד את הX1.למרות הכול ניגנתי עליו בכלי זמר בתל אביב.בהחלט כלי מדהים.

nat56

New member
תודה רבה

איך הסתדרת איתו? יש לך איזה טיפים לתת לי?

הוא יותר ממצויין

בהקלטה-בהופעה וגם בבית.לדעתי שוב,אין כמו הכלי הזה.כגודל הסאונדים-מקצבים שלו כך גודל הזוועה בתיפעול.מסך לא נוח.כפתורים זוועתיים.לפעמים נתקע.רגיסטריזציה גרועה ו...משקל וגודל מפלצתיים. המקלדת שלך אוריינטלית
אם לא,ממליץ להוסיף כרטיס פלאש שאיתו תקבל הרבה סאונדים ומקצבים.בזמנו קניתי בכלי זמר.עלה משו כמו 1700 ש"ח.מכרתי אותו יחד עם הכרטיס והמקצבים.

nat56

New member
כן היא אורינטלית

האמת היא שיש לי אותו די הרבה זמן ואני ממש לא בקיא בתפעול שלו (אני מבין רק בבסיסי) . והאתר שהבאת לי פתחתי אותו ות'אמת הלכתי לאיבוד שם... משם אני יכול להוריד מקצבים בחינם?

nat56

New member
יש חוברת אבל האנגלית לא משהו..

אתה יכול להפנות אותי למשהו ספציפי ביהו שמשם אני יוכל להוריד מקצבים במזרחית? (אני יודע שזה כבר יותר מדי לבקשת רק אם בא לך אני אודה לך מאוד

תנסה את חמשת הפורומים

הראשונים בלינק שצרפתי. אחרי שתרשם ,האפשרות "Files" תהיה זמינה.תכנס ותתחיל להוריד מקצבים:)

למעלה