מחפש מקום רציני במרכז תל אביב לקו

אורן M

New member
מחפש מקום רציני במרכז תל אביב לקו

מה שמצאתי עד עכשיו זה באונברסיטה וזה רחוק. מישהו מכיר משהו יותר במרכז העיר?

Zeev Foux

New member
מקום לקונג פו מחפש תלמיד רציני

למה אתה צקיך מקום רציני? האם זה בגלל שאתה מחשיב את זמנך וידיעותך כרציניים וככאלו אתה צריך משהו שיתאים לך? אם אתה אכן רציני אתה צריך להבין שחלק מהרצינות שלך כולל השקעה בלהגיע לשיעורים - כולל נסיעה לאוניברסיטה

אורן M

New member
אויש באמת..

מה קרה העלבתי אותך או משהו? התכוונתי לקבוצה גדולה שפועלת בקביעות, ולא איזה משהו קטן באיזה מתנס מצוקמק.. מה אתה עושה מזה סיפור? ותעשה לי טובה תן לי להחליט אם אני רציני או לא..

היית כ"כ עסוק בלהעלב שפיספסת

אתה מחפש מקום רציני? אתה יודע היכן קיים אחד, אבל רוצה נוחות. תחליט, מה חשוב לך יותר - רצינות המקום או נוחותך. בייחוד שההבדל בין מרכז ת"א לאוניברסיטה לא עולה על 20 דקות באופניים. ו5 דקות עד שעתיים ברכב.

MEIMIS

New member
כמו שצריך ענית לו... ובנאדם

כזה הוא אכן . . . . ל-א ר-צ-י-נ-י אני כל הזדמנות שיש לי ישר נוסע לאימון או כשלמישהו יש ברז אני ישר נוסע להחליף אותו לא משנה אם זה בחדרה או מחוצה לה... תבוא תראה תיווכח תחליט אם מתאים לך אם כן אז כן אם לא אז לא ואל תחליט אם רחוק או לא .נקודה.

אורן M

New member
אוקיי, ניסוח חדש

מישהו מכיר מקומות בתל אביב, לא משנה איפה, שבהם ניתן ללמוד קונג פו? בתודה מראש אורן

מתאמן

New member
אני מכיר

אקדמיה לקונג פו שאמבלה בתל אביב איך אני יסביר לך איפה זה רחוב שלמה המלך 65 ומספר הוא 035270332 מקווה שעזרתי לך....

Zeev Foux

New member
רשימת מורים

לאורן - מצורף לינק לרשימת מורים (כולל קונג פו) חלקית. אני מאחל לך מכל ליבי הצלחה! לשאר הגולשים - מי שמעוניין להוסיף את עצמו/מורו/חברו לרשימה, או שמעוניין לעדכנה - פשוט שלחו לי אימייל בנושא. תודה מראש זאב.

למעלה