למה אתה צקיך מקום רציני? האם זה בגלל שאתה מחשיב את זמנך וידיעותך כרציניים וככאלו אתה צריך משהו שיתאים לך? אם אתה אכן רציני אתה צריך להבין שחלק מהרצינות שלך כולל השקעה בלהגיע לשיעורים - כולל נסיעה לאוניברסיטה
מה קרה העלבתי אותך או משהו? התכוונתי לקבוצה גדולה שפועלת בקביעות, ולא איזה משהו קטן באיזה מתנס מצוקמק.. מה אתה עושה מזה סיפור? ותעשה לי טובה תן לי להחליט אם אני רציני או לא..
אתה מחפש מקום רציני? אתה יודע היכן קיים אחד, אבל רוצה נוחות. תחליט, מה חשוב לך יותר - רצינות המקום או נוחותך. בייחוד שההבדל בין מרכז ת"א לאוניברסיטה לא עולה על 20 דקות באופניים. ו5 דקות עד שעתיים ברכב.
כזה הוא אכן . . . . ל-א ר-צ-י-נ-י אני כל הזדמנות שיש לי ישר נוסע לאימון או כשלמישהו יש ברז אני ישר נוסע להחליף אותו לא משנה אם זה בחדרה או מחוצה לה... תבוא תראה תיווכח תחליט אם מתאים לך אם כן אז כן אם לא אז לא ואל תחליט אם רחוק או לא .נקודה.
לאורן - מצורף לינק לרשימת מורים (כולל קונג פו) חלקית. אני מאחל לך מכל ליבי הצלחה! לשאר הגולשים - מי שמעוניין להוסיף את עצמו/מורו/חברו לרשימה, או שמעוניין לעדכנה - פשוט שלחו לי אימייל בנושא. תודה מראש זאב.