מחפש מקום לגור

טוב אם אוזנייך לא ישמעו

אז נסי בירקון פינת טרומפלדור בין הדואר וקולנע דן בחסות פינוקיו תשתתף אתה יודע שאני אוהב אותך למראת שאתה שמאלן מקריח

רינה8

New member
כולם אצל ציון בשביל כולם

חובבי ציון עם חיבת ציון פועלי ציון שמאל פועלי ציון ימין

כולם אצל ציון כולם על האש

ואף אחד אצל ציון לא מתבייש ואף אחד אצל ציון לא מתייבש

אח מאיר מאיר

סברס זוכר את עיני לאה הלאות? אז הנה זה שוב חוזר געגועים אני אליך שעשועים אני אליך תעתועים תחת מילותיך הכניסני תחת כנפיך ונרגעתי הכניסיני אחותי כלה מילים כשפים כתב יד לעד

REMBRANT

New member
יש לי חדר בשבילך

אבל את תהיא חייבת 200 דולר וזה לא כולל חשבונות וועד בית והמטלה כביסה שבחלון שלך הוא של כל הבית!

כביסה אני עושה ביד מותק...ומלבד זאת

אתה תצטרך לשלם לי 200 דולר בשביל שאגור איתך. אני גם לא מחפשת באיזור המרכז. אני מגששת בפרדס חנה-כרכור-צל עלי
נה נה.

רפי צבר

New member
יש באיזור רכש הר עמשא

קראוונים להשכרה. מדובר בקראוונים צנועים וכמותם גם שכר הדירה החדשי המיקום הוא מקסים מבחינה ויזואלית, מה גם שאתה וודאי תאהב את הערך היהודי לאיזור, ואת הקרבה לישובי דרום הר חברון.

היתה תקופה של שנה

שהייתי גר באברהם אבינו{סיפור אמיתי} שלא בדרום או צפון חברון אלה ממש בפנוכו של השוק של חברון כמעט שנה הייתי ב ארבע מאות שקל עובר לסוחר עד שבה גולדשטיין אחד שחייך אליי תמיד ונתן לי בעיטה בתחת והעיף אותי משם אל תתבלבלו לא הייתי מתנחל עם זקן וגם לא חייל שומר בביתן הייתי שם שנה הלכתי להצדיק את השם שלי לגלות את עברי ואת ערביותי ככה העברתי בארבע מאות שקל עובר לסוחר פרק קצר בחיי בחסות פרקים מיומנו של יניב הערבי

רפי צבר

New member
גם לי הייתה אחת כזו

עטוי מדי זית רקום דרגות סמל משוטט עם חיילי מתל רומידה שבמעלה לאברהם אבינו שבמורד. למי שלא היה בחברון השמות הללו הם נקודות קטנות בערפל גדול, אבל למי שמכיר את העיר הן נקודות ציון מוכרות. בכל מקרה בחברון גיליתי רדיקליות מהי, גיליתי יהדות מכוערת, גיליתי שנאת מוות לתדמיות, ראיתי איך הורים מגדלים את ילדהם על אהבת השנאה לעם אחר ולכל מה שלא דומה להם ברעיונותיו. מקום משפיע בלי ספקות

אי אי אייי צבר

לי דווקא היה הרב לוינגר והרב בלייכר רבה המהולל בישיבה שמעל חנות הממתתקים והמלוואח של דני איזמי היו לי למלח בחביתה הזו שאנו קוראים לה ארץ תרצה תסכים לא תרצה עוד יבוא יום ותסכיל בחסות ארבע מאות שקל עובר לסוחר ובשיתוף יום אדמ דם בשנת תרפת

רפי צבר

New member
מודעות לטעות

אני מקווה שבבוא היום אכן אשכיל כמו שאני מקווה שלזה אכן כיוונת...

למעלה