מחפש מלכה

מחפש מלכה

מחפש מלכה איכותית למפגש היכרות דיסקרטי... מוכן לעשות הכל על מנת לשרת ולענג את אותך...לא תצטערי - אני מבטיח !!!!

יקירי יכ כל כך הרבה עבדים וכל כך..

מעט מלכות, אתה חייב להרחיב ולספר על עצמך על מנת לבלוט בין כל שאר העבדים האחרים שמחפשים ומצעים את עצמם:))) בהצלחה!

מלכה יקרה

אני קצת נבוך להרחיב בפורום.. שלחתי לך מכתב מפורט... אנא עני לי קורע לרגליך... כחול עין

בכל זאת אספר קצת על עצמי :)

אני גבוה, רזה, שרירי, עיניים כחולות, נראה טוב מאוד ומצויד בכל מה שצריך :)...מעולם לא נחשפתי ליחסי שליטה, אך לדעתי תכונה זו הינה יתרון ואתגר המאפשר לך המלכה לעצב ולקבוע את תכונותי כרעות עינייך .... מעבר לעובדה שאני בתול בתחום יחסי השליטה, אני בעל יכולות גבוהות בתחום המיני... כך שאין לי ספק שלא תתאכזבי... תיפגשי איתי מכשפה !! כדאי לך

Z o d i a c

New member
אני חלילה לא רוצה להתלונן

אבל למען השם
יש כאן מנהל פורום עם יצר מיני מפותח שכבר לא קיבל למעלה משלושה שבועות! את הבעל העפתי יום קודם לכן והפודל הקבוע שלי חולה! (מישהו עושה לי עין הרע אני אומר לכם) הכיצד יתכן הדבר שלמנהל פורום שלם בתפוז לא יהיה עבד קבוע?? אני כבר שוקל לצאת במכרז!

chichushka

New member
מחפש מלך!

בעל בעל לב... רק שיהיה מתוק כדבש עפילו בתור שולט...

chichushka

New member
O, my king!

מממ...שונא לדבר על עצמי, מה המלך רוצה לדעת? :) אף פעם לא הייתי שותף במשחקי שליטה, אבל זה ממש מגרה אותי, ואני רוצה ללמוד ולפנק ת`המלך, אז...יש לי לב טוב, ראש פתוח, נירא איך שאני נירא-המלך מוזמן לבדוק בעצמו...

Z o d i a c

New member
אף פעם לא הייתי שותף למשחקי שליטה?!

כלומר יש לך הרבה מה ללמוד אני מניח... המלך ישמח לבדוק את עבדו הפוטנציאלי אבל לשם כך ברשותך נעבור למסרים אישיים?

chichushka

New member
My sweet lord!

העבד מתגורר כעת הרחק מצביליזציה ובגלל זה גולש מטל` הנייד שלו...בוא נפגש בצ`אט תפוז חדר הומואים, העבד מחקה לאדון שלו תחת שם צור, רק תגיד שעה...(סורי על מקום מפגש כה מתונף ומגעיל)

Z o d i a c

New member
יש צ'אט מיוחד לפורום יו נואו

לא יודע אם רואים אותו דרך הסלולרי אבל יש קישור למעלה. תגיד מתי ואני שם.

chichushka

New member
לא רואים :(

עבד בעייתי :) בוא לצ`אט תפוז חדר הומואים (צור)- מחצות אחקה לך, תבוא אדון שלי, אולי איש שלי...אני תמיד נשחף...

Z o d i a c

New member
זה הזמן לעבור למסרים

זודיאק חזר הרגע מערב אירוויזיון ב"אאוט". מה אגיד ומה אומר? צריך לראות בכדי להבין. נהניתי!

chichushka

New member
החיים תמיד כה מסובכים...תמיד

העבד הפוטנציאלי עובר תקופה קשה, הוא גם לא מוצא לא רק את האדון, אלא גם את עצמו, אבוד בעולם האכזרי של המין האנושי, משתוקק למצוא את האדון, שישלוט בו ביד קשה אך גם ידאג לו...(אצור אתך קשר בהזדמנות בנתיים זה מה שיש לי...מבקש סליחה על הברכיים מאדון פוטמציאלי :)

Z o d i a c

New member
סליחתך התקבלה עבד יקר,

מאחל שתמצא את השקט הנדרש בטרם תתמסר לאדון החדש.

רוני קל

New member
מהר מידי

תבין את עומק העבדות ואל תיסלח מהר יש דברים שהיתי רוצה לבדוק לפני הסליחה

Z o d i a c

New member
אדון טוב ומתחשב אנוכי

עד שהסעיף המרוקאי שלי עולה ואז באמת אין בי טיפת רחמים.

למעלה