מחפש מין את מינו ...

yarivR1

New member
מחפש מין את מינו ...

לא חסר לי כלום, כמעט. באמת. יש לי אישה אוהבת, ושתי ילדות נפלאות. יש לי משפחה שאני אוהב אותה, מאד מאד, שום דבר לא ישווה לזה, שום דבר לעולם לא יפרק את זה, לא אתן לזה לקרות לעולם. אני רוצה עוד קצת סקס, וחוץ מזה שום דבר. רוצה לשקוע בכוס חם, רוצה לראות אותך גומרת, לעשות, לחוות עוד דבר. רוצה להרגיש פירסינג אולי, לראות מישהי שמשפריצה אולי, לעשות עוד דבר. לא, אהבה, לא רומן, לא לתת ולא לקבל מהנשמה, לא רוצה שתהיי מאוהבת בי, לא רוצה אהבה, רק הנאה. לא רוצה שתחכי לי, לא רוצה לחכות לך. יש לי את האחת. רוצה משהו חד פעמי, משהו בטוח ללב שלי, מחוסן, משהו שלא יפגע בי שלא יפגע בך. מישהי שיש לה הכל כבר, כמעט. מישהי שהלב שלה בטוח עם מישהו אחר, שבטוחה במה שיש לה, שבעלה יישאר תמיד האהוב היחידי שלה. שתרצי רק לנסות, רק עוד קצת. זה לא הדבר הכי חשוב בעולם, זה שום דבר. רק להרגיש לראות לחוות עוד קצת. פעם בחיים כזה, שלא הורג אף אחד. ואת ? מחפש מין את מינו... את מינה.
 
תשמע...

אתה יודע מה הכי תפס את תשומת ליבי בכל מה שכתבת? "סקס חד פעמי"... חחחחחחחחח יש כזה דבר? אין. תתחיל עם זה- לא תסיים עם זה, מתכון לצרות לדעתי, אבל מי אני שאשפוט? סתם אחד , קטן... נמלה, ג'וק, יתוש מסכן.
 
שונאת בוגדים../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

ובטח כאלה שמציגים את הבגידה כמוך... התחתנת תשא בתוצאות
תנסה להפוך את המציאות לטובה יותר
אבל אל תבלבל לי, כביכול בגידה זה עניין דל מה בכך
 
../images/Emo31.gif גם שונא בוגדים

בעולם שבו כמעט כל האנשים מחפשים בשלב כלשהו של חייהם את האחד או האחת שלהם, אתה מגיע ואומר שיש לך אותה, ובאותה נשימה מחפש דרכים לאבד אותה. לדעתי אתה כנראה לא האחד בשבילה.
 

daniella1980

New member
ואתה מוכן למען הגשמת הפנטזיה

הזו, לסכן ואולי גם להקריב, את אשתך והילדים? הרי מן הסתם מי שיכול להפגע קשות מכך זה הם, ואז לא רק שתפגע באנשים שאתה אוהב (??) אלא אולי תאבד אותם (סיכוי לא קטן שאם תעשה את הנ"ל, אשתך תגלה ותעיף אותך בבעיטה הרחק מהבית החם והאוהב שלך, לתמיד). במקום להיות ילד קטן שהולך אחרי גחמותיו בלבד, תחשוב על שאר האנשים, המשפחה שלך. האם אתה עד כדי כך אגוצנטרי שתשים את הגחמות הזמניות שלך מעל המשפחה שלך?
 

א1ר

New member
לדעתי ... אולי כדאי שתנסה את

כל מה שאמרת עם אישתך.כלומר תנסה את כל החוויות עם אישתך. תשתף אותה בכל מה שאתה מרגיש. (לפי מה שקראתי חלק בר ביצוע - זא לא החלק עם הפירסינג כי היא לא בטוח תשתגע על הרעיון אבל הדבר השני אולי כן). בכל מקרה כפי שאמרו קודמי ללכת החוצה עם אישה שאינה אישתך זה מתכון לצרות. לדעתי זה לא שווה את הסיכון
 

daniella1980

New member
יש פנטזיות שאשתו לעולם לא

תוכל להגשים, לא משנה כמה אביזרים ומלבושים ועגילים ותנוחות ידרשו - כשמקור הפנטזיה הוא באישה אחרת ממנה. מה שצריך להבין הוא שלא כל פנטזיה, צריכה להתגשם, כי בגידה באדם שאתה אוהב וסיכון אובדן המשפחה שלך הוא מחיר כבד מידי לכל פנטזיה מינית של סיפוק רגעי. יש פנטזיות שיישארו כאלו (ואין אפילו רע בכך כל עוד זה נשאר בראש) וצריך להתמודד עם זה כאנשים בוגרים ולא כילדים שמונעים על ידי דחפים.
 

niRa1975

New member
לא נראה לי שהכל טוב אצלך../images/Emo4.gif

אם התא המשפחתי כל כך נעים אתה אמור לסבול מייסורי מצפון לא? הרי זה מה שקורה לנו שאנו מועלים באמונם של אנשים שאנחנו אוהבים מאד כמו האישה והבנות... לדעתי במקום להשקיע בלתמרן ולבגוד (שדה סיכון גדול) תשקיע בלראות מה הביא אותך לחפש בחוץ, הרי "כוס חם" כדברייך, יש לכל אישה , של אישתך קר? פושר?
 

himi55

New member
זונה..לך לזונה..פשוט מאד

יש לה את כל מה שביקשת !!!לא אהבה לא רומן לא נשמה,.... הכל מתאים לתאור ב 100 שקל ואתה מגשים פנטזיה !!???!! שווה לך
 
גברים ../images/Emo46.gif

גם כשיש לכם כבר כל מה שרציתם וחלמתם, אף פעם לא תהיו מרוצים. שונאת אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
בלי דרמות../images/Emo70.gifזה שהוא ../images/Emo31.gif

לא בהכרח מצביע על כל הגברים
לא להכליל
 

daniella1980

New member
עניין של אופי. יש גם נשים

כאלו. אל תעליבי קבוצת אוכלוסיה שלמה בגלל הודעה אחת או נסיון רע.
 

tapuzman23

New member
הייי אני מבקש

אל תשנאי אותי!!! אני מגנה בכל תוקף את דבריו!!! יש גם גברים טובים שנפגעו... ויודעים מה זה בגידה.
 
קבל

ועכשיו קבל גם בראש את מטח הקללות הרגיל: אתה פשוט חלאה. מאחלת לך שתעשה את זה ותאבד את כל מה שיש לך. כתבת: "משהו שלא יפגע בי שלא יפגע בך" ומה עם אישתך? היא לא תפגע מזה? איחחחחס איחס איחססססססססססס
הלכתי להקיא
 
למעלה