מחפש מידע

Flashing

New member
מחפש מידע

שלום. יכול להיות שאבקש פה משהו לא חוקי, כי אני לא בטוח מה החוק, אז מקווה שתעצרו אותי בזמן ותפנו אותי לפתרון אחר. אז- באיזה יום שודרה ארץ נהדרת בשבוע של 31 ליולי 2005 ל 6 לאוגוסט 2005? ואם למישהו יש את הקלטת מהתוכנית הזאת אני אשמח מאוד אם יצור איתי קשר. כמו-כן, האם ניתן לבקש מהזכיין את התוכנית הנ"ל? הם שומרים? ואיך זה עובד? תודה. אורי.

PopPy

New member
לא הבנתי איזו תוכנית ספציפית אתה

מבקש, אשמח אם תבהיר באיזה תאריך בדיוק מדובר. בכל אופן - בקשה לקלטות זה לגיטימי, ואם מישהו מעוניין לסייע לך הוא יפנה אלייך במסרים האישיים עם כל הפרטים. אפשר לפנות אל הארכיון של קשת, אבל זה עסק די יקר ומיותר. אמור לי איזו תוכנית אתה מחפש, ואנסה לעזור.

Flashing

New member
תודה, מחפש-

את ההקלטה של ארץ נהדרת מהשבוע של 1/8/2005 - 6/8/2005. אני לא יודע באיזה יום בדיוק כי אני לא יודע באיזה יום היא שודרה בשבוע זה. עד כמה שאני יודע היא משודרת ביום שישי ואם זה נכון אז אני צריך את ההקלטה מיום 5 לאוגוסט 2005. כמו-כן, אני מחפש גם את ההקלטות מהשבוע הנ"ל לעוד תוכניות.. תודה. אורי.

NoNick3000

New member
יש לך טעות

ארץ נהדרת לא שודרה בחודשים יולי-אוגוסט 2005. העונה השנייה של התוכנית התחילה ב7 לנובמבר 2004 ונגמרה ביום עצמאות (סביבות אמצע מאי 2005). אולי אתה מתכוון לנובמבר 2005 (תחילת העונה השלישית) ולא לאוגוסט. תבדוק שוב.

למעלה