מחפש מטפל\ת

איתי711

New member
מחפש מטפל\ת

שלום, מחפש טיפול אבל לא פסיכולוגי מערבי חרדות מוות ודברים אחרים במקביל התפתחות אישית ודברים טובים אחרים (אם אפשר) המלצות? הייתי שמח להתנסות בשחזור גלגולים אבל הבנתי שאין בארץ איזה בריאן וויס מקומי או לחלופין מייקל ניוטון מקומי.. אשמח להמלצות :) תודה

רותי 11

New member
איתי היקר

למה אתה חושב שאין "בריאן וויס" מקומי? יש הרבה כאלה מייקל ניוטון אתה צודק אין הרבה, אני לדוגמא כן העברתי מטופלים שלי כמו שמייקל ניוטון עושה ובלי היפנוזה. ויש עוד הרבה משחזרים טובים בארץ השאלה היא מאיזה מקום אתה בארץ כדי שיהיה אפשר להמליץ לך

סוזי10

New member
תצטרף לקורסים שרותי שלנו

מעבירה . אני עברתי אצלה קורס כזה ועד היום אני מודה על כך.

1rainbow

New member
תשמע בחור צעיר

זה כמו המשחק הזה בארה"ב לא זוכרת את שמו ששואלים את התשובה אז בנשימה הזאת "מי זאת רותי אזולאי"? כל דבר שאתה רוצה לפתור לפי הבקשה שלך זו רותי, ובדיוק רותי וגם קרובה אלייך הביתה. אז דבר איתה במסרים ושלא תעיז ללכת לחפש אחרת, בשבילך אני אומרת להתראות

איתי711

New member
ובכן

טוב א) לצערי צעיר אני כבר לא :) ב) איני מעוניין בקורס=הייתי בקורס שחזור גלגולים שלא עזר לי-דימיון מודרך זה משהו שאני לא ממש מתחבר אליו ובטח שלא מצליח לדמיין..הקיצר, לא עובד לי,, אני מחפש טיפול יעיל מהיר ככל האפשר ומאוד ממוקד, ופוחד פחד מוות משרלטנים

ינוקא1

New member
"יעיל מהיר ומאוד ממוקד"

את זה אף אחד לא יכול להבטיח לך. מה שאתה מתאר זה משהו שמצריך תהליך , ותהליך זה משהו שמצריך זמן. זה מצריך אסימונים ותובנות שיפלו אצלך בראש , ואם זה יפול מהר מידי , לא יכנס כלום. אני הייתי ממליץ על שיאצו והילינג. זה טיפול ללא דיבורים (לפחות לא חייב להיות) , אתה לא צריך לדמיין כלום , אתה צריך רק לשכב על המיטה. כמה זמן זה יקח ? תלוי בך. לגבי שרלטנים - אין ממה לפחד. אם אתה מרגיש שהטיפול היה טוב ונתן לך הרגשה טובה - סימן שזה לא שרלטן. ואם לא , אז לא משנה שרלטן או לא , תחפש מטפל אחר. בכל אופן - ההמלצה שלי היא שיאצו והילינג.

איתי711

New member
ובכן ובכן

שיאצו והילינג זה נחמד להרגשה טובה, בלי קשר, רק שאני באתי לעבוד אני מחפש טיפול בסגנון "בריאן וויסי" ע"מ לקבל תשובות על כל מיני מאורעות בחיי וכו אל תשלחו אותי לבית הכנסת הקרוב :) תודה

Nel v

New member
לאיתי

אין מה להוסיף או לדבר, היחידה שבאמת יכולה לענות לך על הצורך הזה זו רק רותי. חשבתי על מה שרשמת מקודם, בעיקרון אם אתה מפחד משרלטנים אתה תיתקל בהרבה כאלו. ולא חסרים כאלו. אבל שוב, חד משמעית היחידה שבאמת עזרה לי אישית ושינתה לי את כל השקפת החיים שלי, גרמה לי להבין הן בטיפולים, הן בתשובות, הן בתהליכים שהכוח נמצא וטמון רק בתוכנו. זו רק רותי. בהצלחה.

ינוקא1

New member
ועד עכשיו לא קיבלת תשובות ?

אני מבטיח לך שקיבלת גם קיבלת. השאלה היא מה עשית איתן ומה תעשה גם עם שאר התשובות שתקבל בהמשך. ואני לא אשלח אותך לבית הכנסת הקרוב , למרות שזה תמיד עוזר.

1rainbow

New member
איתי בבקשה שלך אתה מתאר את רותי

זה מה שהיא עושה לא דיברתי על קורס אלא על טיפול למרות שאני לא שוללת את כך שתרצה לעשות קורס בכל אופן דבר איתה ותבדוק איפה זה נפגש איתך בכל אופן לאן שלא תלך בהצלחה

רותי 11

New member
פחד משרלטנים הוא מאוד מובן../images/Emo41.gif

נכון שיש היום הרבה כאלה בתחום, אבל לא כל מי שלא מצליח לו הטיפול מעיד על כך שהוא היה אצל שרלטן, משום שהצלחת הטיפול תלויה בשניים הן במטופל והן במטפל.

למעלה