מחפש מורה לכינור...

heinan2

New member
מחפש מורה לכינור...

עם נסיון בעבודה עם ילדי PDD. הילד שלי אובחן PDD (תפקוד גבוה) לפני שנה.......מאז עבר דרך ארוכה ועשה התקדמות עצומה. בתחום המוסיקה יש לו שמיעה אבסולוטית ...הוא גאון מוסיקה...עם "פטיש" מטורף לכינור וצ'לו. הוא מקשיב מרצונו באהבה והתמכרות ליצירות קלאסיות קשות מאוד לקליטה - כמו הסמפוניה ה-9 של בטהובן (כל 70 הדקות) קונצ'רטואים לכינור של מנדלסון באך וויואלדי. לגן שלו (גן תקשורת ) הוא הולך רק עם כינור הצעצוע שלו. עכשיו כשהוא בן 4.5 חשבנו שאולי יש מקום לחפש מורה לכינור עם נסיון בעבודה עם ילדי PDD. המטרה היא לאו דווקא שיעורי כינור רציניים, או "לגדל" את יצחק פרלמן הבא אלה יותר לתת לו חוויה שבועית מהנה בתחום שהוא הכי הרבה אוהב - וקצת קירבה לדבר האמיתי שנקרא כינור. האהבה שלו לכלים האלה לא יודעת גבול. יום אחד כשביקרנו בתל אביב - נתקלנו בחנות כלי נגינה ובחלון הראווה היה צ'לו. הוא היה מהופנט ולא הסכים לעזוב את החנות. ישבנו שם חצי שעה והוא פשוט התבונן בכלי מבלי יכולת להוריד את העיניים. זה היה מזמן ועד היום הוא שואל אותנו מתי נקנה לו צ'לו או כינור אמיתיים. בקיצור... אם מישהו מכיר ...אשמח לשמוע תודה מראש

randy1982

New member
וואו, נשמע ילד כשרוני יוצא דופן

רק כדאי לציין מאיזה אזור אתם.

ציפולי

New member
מקסים, בהצלחה!! ונקודה למחשבה -

עשוי להיות קצת מסובך למצוא מורה לכינור עם נסיון בעבודה עם ילדי PDD (אפילו לכתוב את זה זה ארוך...
) למה שלא תחפש מישהו שאוהב כינור, אפילו לא מורה ממש או לא מבוגר ממש, ותבדוק אם נעים להם ביחד? (ממני, שהרוב המוחלט של הסובבים את בני הם אנשים "רגילים", ולא "מומחים" בשום לקות. פשוט אנשים שהיה לו קליק אתם, ולהם אתו...
)

dina199

New member
אם זה טבעי לו והוא אוהב את זה

אתם בהחלט יכולים לגדל יצחק פרלמן הבא . למה לא ?
כל הכנרים הגדולים התחילו בגיל צעיר.

אני מכירה מקום בצרעה, אם זה רלוונטי

בן של חברה שלי שמאד דומה למה שתיארת את הבן שלך לומד שם מגיל 4 בערך - אם רלוונטי לכם את מוזמנת לפנות אלי במסרים

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוך הבא
איזה יופי
ממש מרגש מה שאתה מתאר. מצטרפת לדעתה של ציפולי- לא חיונית התמחות ב PDD , מספיק שיהיה בנאדם שאוהב מוזיקה וכינור/צ'לו, יודע קצת ללמד נגינה, ויהיה קליק בינו לבין בנך. בהמשך, אולי יהיה צורך במורה מקצועי, ויתכן שאכן יגדל לכם כנר/צ'לן אמן (הנקודה אינה בקריירה ובפרסום, אלא במציאת נתיב למימוש וביטוי, לאושר).

למעלה