מחפש מוכר עכברים..

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
מחפש מוכר עכברים..

אני צריך עכברים ותמיד לחנויות יש בעיה לספק.אומרים שהזמינו ונגמר ובלה בלה. אני מעוניין לדעת מי האדם שמגדל ומוכר לכל המגדלים באזור חיפה.אני יעשה ממנו הזמנה גדולה אם עוד כמה חברים וככה תמיד יהיה לי זמין (אני יקפיא) אז אוליי מישהו מכיר את אותו בן אדם שמוכר לכל המגדלים באזור? (הם לא יגידו מסיבות ברורות..)

עכברים!

אתה יכל לקנות עכברים אצל סטלה בקריץ מוצקין. בקיבוץ עברון בדגיה(ליד נהריה)אתה יכל לקנות עכברים. בבית החיות(בנהריה)אתה יכל לקנות עכברים. בכול בו לכלב(בנהריה)אתה יכל לקנות עכברים. זה לפחות מה שאני יודע עכשיו. מקווה שעזרתי רע ליבני

obb

New member
ביקשתי את מי שמוכר למגדלים..

את סטלה והשאר אני מכיר אבל הבעיה היא אותה בעיה אם כל החנויות.ומחיר של 5 שקל עכבר ו 4 לוולדה זה הרבה לטעמי. תודה בכל זאת
אני עדיין מעוניין בטלפון או שם של האדם הזה.. תודה מראש.

T0M3R

New member
בית החיות זה ביבנה

והמחיר הוא 2-1.5 לוולדה תלוי בכמות ועכברים איזה 3-4

obb

New member
רשמתי באזור חיפה..

יבנה זה לא באזור חיפה.. אבל תודה בכל מקרה.

gaichuk

New member
כל מוכר יכול לספק כמות שונה.

השאלה היא איזה גודל של עכברים/חולדות אתה מחפש? כמה יחידות? והאם על בסיס קבוע או חד פעמי? בהתאם לתשובות תקבל הצעות שונות...

o r i 6 6 6

New member
תגדל

זו בעיה שגם אני מתמודד איתה בחנות שקרובה אלי הרבה פעמים אין מספיק עכברים בשבילי או קטנים מדי....הכי טוב לגדל ואני ממש בקרוב מתחיל לגדל במחסן עכברים

T0M3R

New member
אורי בקשר אליך

תשמע מדי פעם אם אין לך עכברים, אל תחשוש לטלפן אליי אנחנו גרים יחסית קרוב ככה שאין בעיה שאני יקפוץ או שאתה תקפוץ לקחת ממני עכברים.. 055891363

gaichuk

New member
זה גם בקשר אלי? כי אם לא אז...

במסר אישי-עדיף. ובכלל, לא הכי כדאי לשים את הטלפון שלך בפורום שכל העולם ואישתו ולהקתו ובניו ובני בניו יכולים לראות...

שובל09

New member
זה באמת...

לא מומלץ, עוד בסוף יתקשר אליך איזה מחבל... :) כל מיקרה, גם אני התחלתי לגדל את העברים כי זה בעיה לקנות, ואני אפילו נהנה מהגידול שלהם.. הם ממש חמודים..

obb

New member
חברה...

כל מי שמאזור חיפה והקריות או שיכול להגיע ורוצה עכברים.אפשר להזמין ביחד מאדם שמוכר למגדלים וככה נקנה במחירים רצפה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בלבד.

למעלה