מחפש מאמן/ת

yuvali380

New member
מחפש מאמן/ת

בחור בוגר וילדותי יחדיו

עם עבר ילדותי לא פשוט,

עברתי ניצול ע"י חבר לכיתה, וכן אב מכה

עברו השנים אך עדיין עם פצע , רוצה להבריא אותו

כמו כן בעל ניסיון רע עם "מאמנים", פשוט תמים

ונאבד בין העולמות,

לכשעצמי די נראה גברי אך בנפשי ילד מצולק וילדותי

מחפש אב/אם רוחנית, לא חשוב אם מאמנת או אחת שתוכל להכיל אותי

יש לציין כי איני דל אמצעים בשלב זה,

אשמח להכיר משהו/י שתעשה זאת מהלב, אם נשאר/ה כזאת

אשמח לתרום בתמורה מידי , תיקון עזרה בבית וכו'

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חיפוש

איש יקר,
צר לי לשמוע על החוויות הקשות בעברך. אני מקשיבה לבקשתך. מתוך התיאור הקצר עליך ועל מה שאתה מחפש, אני לא בטוחה שאימון הוא המענה. האם היית בעבר בטיפול? מה היו החוויות שלך משם?
מאמנים אינם אבות או אמהות רוחניים. מהות האימון היא לא הכלה והכוונה אלא העצמה, עידוד ואיתגור. התחושה שעולה מדבריך (יתכן שלא זו בדיוק כוונתך) היא למישהו שיקשיב, יבין, יכוון בעדינות, יאהב. סוג של הורה טוב ומיטיב שאני מבינה שלא זכית לחוות. רוב המאמנים מחוברים לעיסוק שלהם, ועוזרים לאנשים באמצעות האימון מתוך אהבה לאנשים וחיבור אליהם, ואני בטוחה שיש מאמנים רבים שיכולים לעשות את מה שאתה מבקש כבני אדם, אך זה לא תפקידם כמאמנים - זו לא הגדרת המקצוע והתהליך שהם מעבירים. אימון הוא תהליך של פגישות, קצר טווח בדרך כלל, שניתן על ידי איש מקצוע בתשלום, לא בתמורה לעבודות מזדמנות. עוסקים בו במטרות שלך ובדרכים להתקדם אליהם. מטרתו של המאמן היא לתת כלים למתאמן כך שלא יזדקק בהמשך למאמן, ולא להפוך לאב הרוחני שלו, או לטפח סוג של קשר מתמשך.
נדמה לי שמה שאתה מבקש יותר מכוון או לטיפול או לסוג של חונך שילווה אותך לאורך זמן ארוך.
מה דעתך?

עוד עצה

יובל היקר, בהמשך למה שענבל כתבה,
לפני הגשמה יש צורך בסליחה וריפוי ולכן ייתכן שטיפול הוא המקום המתאים.
אם כסף נמצא במחסור, אפשר לפנות לטיפול ע"י מתמחים של בתי ספר שונים (רגילים או אלנטרנטיביים). אופציה נוספת היא טיפול פסיכולוגיה מסובסד דרך קופ"ח.

בכל אפן ישנה עוד אופציה, תריץ חיפוש באינטרנט על מעגלי גברים. אתה גם יכול לפנות אלי ואני אפנה אותך לאנשים שאני מכיר בתחום.

לבוגר

אשמח לשוחח איתך טלפונית ולראות אם אוכל לעזור לך. התקשר לטלפון 026524876 חיה ולטון בהצלחה

לבחור הפגוע שמחפש מאמן

בתור מאמן מקצועי, אני אומר לך בצורה הכי ברורה כי הנושא שלך הוא מחוץ לתחום האימון. אתה צריך לפנות לטיפול מקצועי פסיכולוגי או סוציאלי. ישנם מרכזים כאלו לעזרה נפשית שהפניה אליהם היא ללא תשלום. זהו הצעד הכי חכם שתעשה. בהצלחה!

למעלה