מחפש מאמן אישי

tebayes

New member
מחפש מאמן אישי

שלום לכולם אני אמיר, אני בן 25 מנתניה אני כבר כמה שנים סובל מהפרעת חרדה שגורמת לי המון קשיים בתחומים של עשייה ויציאה. אני חושב שמאמן אישי יוכל מאוד לעזור לי בנושא, ורציתי לדעת אם אתם מכירים מאמנים מאיזור נתניה והסביבה. או אם אתם מכירים מאמנים עם נסיון בעבודה עם אנשים בעלי בעיות של חרדה ודכאון. תודה רבה לכולם ואני מאוד נהנה לקרוא פה בפורום :)

חרדה ודיכאון

שלום לך אשמח אם תוכל לפרט קצת על החרדות והדיכאון מכיוון שנושאים אלה מטופלים ע"י פסיכולוג/פסיכיאטר, ולא ע"י מאמנים..

tebayes

New member
אוקיי

אני מטופל פסיכיאטרית על ידי כדורים. וגם עברתי הרבה טיפולים פסיכוטרפיסטים. מה שבעיקר אני צריך הוא להחזיר לעצמי את הביטחון העצמי שכרוך בעשייה. השנים האחרונות שדי בודדו אותי בבית עם קשיי יציאה שחקו את הביטחון העצמי שלי. אני רוצה אדם חיצוני שיוכל לעזור לי להתכוונן על המטרות שלי ולעקוב ביחד איתי אחרי ההתקדמות. בקיצור, מאמן :)

שילוב בין טיפול ואימון

שלום לך קודם כל אני מוקירה אותך על הדרך שאתה עושה ולא מוותר לעצמך! שנית, אני ממליצה מאוד להתייעץ עם המטפל שלך לגבי שילוב האימון במקביל לתהליך האימון. לפעמים זה מתאים, ולפעמים עדיף לחכות מעט.. במידה ויש המלצה, אשמח לבדוק בשבילך מאמנים באיזור השרון

bridges

New member
איך אתה רוצה להיעזר באימון?

שלום אמיר, תודה לך על המחמאות. ברצוני להוסיף ולהדגיש שאימון איננו מהווה תחליף לטיפול פסיכולוגי או כל טיפול שהוא, אולם אתה יכול להכנס לאימון במקביל לטיפול ובאישור המטפל. צריך לזכור שהאימון נוצר על מנת לקדם אנשים מרמת ביצועים אחת לרמת ביצועים הבאה.האימון לא נוצר על מנת לטפל בהפרעות נפשיות. מעבר לכך, אני מאמין שבמקרים מסויימים אימון יכול להגביר את הקשיים כשלאדם יש הפרעה נפשית שאיננה מטופלת (אפשר להשוות את זה לספורטאי שמתאמן על ריצה כאשר יש לו בעיות לב). רונן

tebayes

New member
בנייה מחדש

אני מטופל. ובעיקר אני צריך עזרה בהתקדמות קדימה בנושאים כמו לצאת יותר מהבית(ברגע שאני עושה משהו מספיק פעמים רמת החרדה ממנו צונחת פלאים) להגיע יותר לאימונים שאני עושה(שחייה וקרב מגע) לשפר את האכילה שלי, להתקדם לכיוון כניסה למעגל העבודה או הלימודים. אני מחפש לבנות מחדש את החיים שלי.

bridges

New member
נראה לי שהמטרות שלך ברורות

אתה בהחלט יכול להיעזר בתהליך האימון. עדיין גם אני חושב שכדאי שתשתף את המטפל בהחלטותיך. באימון עובדים בד"כ על תחום אחד בחיים, אולם העבודה הזאת בד"כ גם מקדמת אותך בשאר התחומים. על מה מכל התחומים הנ"ל (או אחרים) הכי חשוב לך לעבוד? רונן

tebayes

New member
לרוב

אלו הצעדים הראשונים שתמיד כל כך קשים לי. לעבור את מחסום הפחד הראשון. אחר כך דברים לרוב צוברים מומנטום.

bridges

New member
הצעדים הראשונים

זה בד"כ קשה לעבוד על "תעדים ראשונים" באופן כללי. אני מזמין אותך לבחור נושא שבו אתה רוצה לעבור את מחסום "הצעדים הראשונים" ועם זה להגיע למאמן/ת. רונן

wafl

New member
הוקרה ענקית

קראתי כאן את דבריך ובקשותייך ואת התשובות הנלוות לכך. אומנם אין לי כרגע מה להציע לך אך אני לא יכולה/רוצה להתאפק וחייבת לומר שאני נפעמת מהנחישות שלך והרצון העז לחזור ולתפקד ומעבר לכך והחשוב ביותר זה להתפתח ולקדם את עצמך. אתה לא מוכן לוותר על הגשמת חייך ולהיכנע לבעיה שניתנת לטיפול ואני מאחלת לך המון המון המון המצלחה ושתמצא את הדרך שתתאים לך ביותר להוציא מעצמך את המירב. פשוט מרגש יום נעים

tebayes

New member
תודה לך

על המילים הטובות. הן מגיעות בנקודה שבה מילים טובות הן דבר שאני לא ממש מצליח למצוא בתוך עצמי. אז נעים לשמוע :)

למעלה