מחפש לקנות GPS

AmiDebesh

New member
מחפש לקנות GPS

ולא יודע מה כדי לקנות... ברשותי מכשיר מיו 558 שבו גם BT וגם חריץ הרחבה CF. דרך אגב, נניח שאני קונה GPS המתאים ל-CF. וכרגע יש לי כרטיס זיכרון שבו מותקנות תוכנות. האם כאשר מוציאים את הכרטיס יהיה בלגן עם מערכת ההפעלה?

AYELET1

New member
נדמה לי שלא יהיה בלגן.

מעניין לנסות מה שבטוח הוא, שלא תוכל להפעיל תוכנות אלו שקול גם קניית מקלט נפרד שיתחבר ב-BT או בכבל לפוקט יש כאלו, ואאל"ט הם חזקים יותר מאלו שבכרטיס

AYELET1

New member
עמי ניסיתי כרגע

התקנתי תוכנה על הכרטיס הוצאתי אותו נותר איזה זכר אייקון שכשלחצתי עליו קיבלתי הודעה שלא ניתן למצוא את התוכנה- הגיוני הכנסתי במקומו כרטיס עם מוסיקה והפעלתי- לא היתה בעיה החלפתי והחזרתי את הקודם עם התוכנה היה זקוק לריסט (אחרת התוכנה לא נפתחה) ואחרי כן לא היתה בעיה לפתוח אותה

AmiDebesh

New member
תודה רבה

קראתי גם מאמר מקיף בפריק. הכיוון שלהם הוא דווקא Mouse GPS.

AYELET1

New member
זה בדיוק מקלט נפרד אליו התכוונתי...

לא כרטיסים ולא GPS מובנה במכשיר אבל שים לב גם למה שנכתב אודות ה-BT ויתרונותיו בהליכה ברגל. ועשה את השיקול שלך ממה שאני מצאתי בנסיון עם 2 מקלטי BT זה, שבמכונית שלי, לא ניתן לשים את המקלט על הדשבורד מקדימה. השמשה הקדמית כנראה חוסמת את הקליטה. ולהעביר חוט מאחורה נראה לי די מסורבל איזו מכונית יש לך?

AmiDebesh

New member
סוברו B4

האמת אני לא מטייל הרבה ברגל (וחבל). מצויין בסקירה שצריך לקשר כל פעם מחדש בין ה-BT לבין הפוקט. נראה לי שחיבור כבל יהיה יעיל יותר מה עוד שככל הנראה בכל מקרה צריך לחבר חשמל.

iagadi

New member
BtRegTweak

With this freeware tool, you can eliminate the so-called "WM2003 BT annoyance", that means that the BT manager wont pop up anymore. This can be very annoying, when you use only one BT device (for example, a GPS receiver).

iagadi

New member
קישור

http://www.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1&jid=7289E5975EF61FE88875F2AE35171EC7&platformId=2&productType=2&catalog=0&sectionId=0&productId=96903

iagadi

New member
לא עובד הקישור

תעשו בארת חיפוש ל-BtRegTweak: http://www.handango.com/home.jsp?siteId=1

mikeoreli

New member
איזו מכונית יש לך (איילת)?

אני שמעתי שבמכוניות אירופאיות הזכוכית הקדמית כוללת סיבים ממתכת שאמורים להגן על הנוסעים אך גם גורמים למיסוך (יש רכבים שהם ממש כלוב פאראדי על גלגלים
). אם אכן יש לך מכונית אירופאית, אז זה יכול להיות ההסבר. לגבי סובארו - לדעתי כדאי לדבר עם מוסך מורשה או היבואן ולשאול אותו.

AYELET1

New member
גם אני שמעתי כמוך

יש לי סובארו אימפרזה והעובדה היא (וזה נוסה עם 2 מכשירים שונים) שלאחר שהם מצאו את הלוויינים בחוץ, הם הונחו על הדשבורד ותוך דקה דקיקה איבדו קשר הייתי חייבת לשים אותם מאחורה ההסבר מעניין, אבל לא ישנה לצערי את העובדות אז מכיווון שאת המכונית אינני הולכת להחליף בזמן הקרוב, BT נראה לי מתאים ביותר

למעלה