מחפש לקנות Dominion

sekime

New member
מחפש לקנות Dominion

עם הרחבות, בלי הרחבות, עם סליבים, בלי סליבים, העיקר שיהיה במצב טוב עדיין ושבמקרה לחלוטין מתחשק לכם להיפטר ממנו.
אשמח אם תשלחו הודעה פרטית עם המחיר המבוקש.

חיפוש בגוגל יביא לך דומיניון חינם עם כל ההרחב

ות.
נסה קצת לשחק אונליין ותראה שזה לא כזה משחק שראוי ממש להחזיק בו [לפחות זו דעתי עליו. לא שהוא לא מגניב, אבל בכל זאת]

sekime

New member
שיחקתי ושיחקתי בו לא מעט

עזוב שאתה מפספס את כל הפואנטה של משחקי לוח אם אתה אומר שמשחק אונליין זה כמו לשחק במציאות כי זה לא
זה משחק נורא נחמד ועם כל המשחקים הכבדים של 5-6 שעות שיש לי הוא נכנס לי מאוד טוב לפוזיציה של המשחק-זריז-לפני-המשחק-המרכזי ואני זקוק לכאלה.

אני לא אומר את זה על כל משחק

אבל בגלל האינטראקציה הדי עלובה בדומיניון, לא ממש הרגשתי הבדל בין המשחק אונליין למשחק במציאות.
אני יודע שהמשחק פופולרי ואני כן אוהב את המכניקה, אבל אני פשוט אוהב להרגיש אינטראקציה אמיתית עם השחקנים שאני יושב איתם.

מסיבה דומה אני חושב שגם רייז פור דה גלאקסי הוא משחק גרוע מבחינה חברתית, אל אף המכניקה המעניינת בהחלט.

משחקים כמו תרו דה אייג'ס אני מעדיף במציאות, למרות שאונליין יש אקסטרא אפשרויות [ולמרות שאלפי הטוקנים האלה יכולים להוות מטרד]

sekime

New member
אני בהחלט רואה איך זה קורה

זה באמת קצת טאקי אבל גם בטאקי יש אינטרקציה לפעמים.
אני עדיין חושב שזה יהיה משחק נהדר לפתוח או לסגור איתו יום או אפילו להשתמש בו כדי להחליט מי שחקן ראשון במשחק המרכזי.
בכל מקרה כרגע אין פניות, אם לא יהיו בקרוב אז אני אקנה את הבסיס באינטרנט ואז אני חופשי להצעות של הרחבות גם בדיחוי של 3 חודשים.
(כן כן אתה שם שקורא את זה ביולי 2017 עם ההרחבה שיצאה ב2015, אני מדבר אליך, שלח הודעה מה אכפת לך? אולי עוד אין לי? )

IirionClaus

New member
אני משועשע-

פסלת כרגע את אחד המשחקים הפופולריים ביותר כרגע

למעלה