מחפש לקנות סוס

דונדלו

New member
מחפש לקנות סוס

אני מחפש לקנות סוס עבור ילדי. סוס לא תחרותי, שיהיה נוח לבריות. כמה עולה? כמה עולה להחזיק סוס? אני גר ברעננה. תודה.

abup

New member
תראה..

מחירים מדויקים אני לא יכול להגיד לך כי זה כבר תלוי ברישות בספציפיות שלך... אבל תזכור שאתה קונה סוס זה לא רק סוס זה כמו עוד רכב נוסף כי זה פנסיון שזה בסביבות ה-1000 פלוס מינוס לחודש זה ציוד כמו אוכף מתג ומושכות גם וטרינר שבלי להעליך פה את הוטרינר הנחמד שבא לעזור לנו מידי פעם אבל הם "שוחתים" במחירים... אבל זה רק לידע כללי אני בטוח שאבו דני וטאז יתנו לך עוד פרטים מתי שהם יהיה פה .. ככי הם מחזיקים סוסים אז הם יודעים בדיוק כמה למה ואיך...

אבו-דני

New member
רכישת סוס

--- אחזקת סוס שלא ברשותך עולה סכום שאפשר לקבל באחת החוות שיש בהם פנסיון. לגבי וטרינר זה דבר שלא ניתן לאמוד כלל...טילוף נע בין 150 עד 250 אחת לחודש בקיץ בערך וחודש וחצי חודשיים בחורף...לרכוש סוס טוב זכר מסורס ואם אתה רוכב ירוק כדאי לך מבוגר...(מעל 10 שנים לפחות) עלות משוערת בין 3000 שח´ ועד אין סוף...תלוי בסוס ומה שאתה מחפש וכל זאת לא לפגום לך בהנאת הרכיבה...מומלץ לך ללמוד קצת יותר בעניין על ידי שיטוט בחוות סוסים זה המקום הטוב ביותר לקבל קצת מושג

למעלה