מחפש לנער פנימיה

מחפש לנער פנימיה

לא צבאית , אבל שיהיה בה חינוך ומשמעת טופ , רוצה לדעת דרישות כל שהן , כלומר יש לו תיק במשטרה אבל אני מכיר אותו מלא מלא זמן והוא רק הסתבך במקומות שלא צריך , מבקש מהמרכז או באיזור הקרוב תודה מראש ממני עומרי אם זה לא היה חשוב לא הייתי מבקש שזה כמה שיותר מהר תודה רבה רבה

קצת פרטים יוכלו לעזור...

האם הנער עצמו מעוניין במסגרת פנימייתית? מה תחומי העניין שלו? (טבע? אומנות? מוזיקה? ספורט?) איזה סוג מסגרת? (דתי? קיבוצי? מסגרת שיש בה תמיכה לעולים?) מה רמתו הלימודית? לאיזו כיתה הוא עולה?

אמו מעוניינת לשים אותו

כדי "לאפס" שיהיה לו מסגרת , כיתה י' (בדרך כנראה לסיים את הלימודים עכשיו) , סוג מסגרת של פנימיה אממ אני לא מוצא את ההגדרה מכל מה שרשמת אבל משהו "עירוני" משהו "עממי" רמתו הלימודית אינני יודע, תחומי עניין משחקי מחשב , לנגן בגיטרה (לפחות מה שאני יודע) , לשמוע מוזיקה

אני רוצה לדעת קודם מקומות כי היא

בקשה ממני לחפש, מבחינתי אני רק מחפש לה , אין לו ממש ברירה , המצב קצת קשה אצלו , אבל אני בטוח שהוא יוכל לשקם את עצמו נכון , למרות שהמצב לא כל כך כל כך קשה, אני מעוניין כרגע במידע בלבד על מקומות ודרישות

אני מכירה אישית פנימיה אחת מעולה

אבל יש שם בחינות כניסה קפדניות. בויאר בירושלים. ולא בטוח שיקבלו מישהו עם תיק. ומצד שני אולי כן כי המטרה שלהם לקחת נוער מסביבה קשה ולתת לו הזדמנות להתפתח. שווה לנסות.

noa_f

New member
על קדמה לא הייתי ממליצה - אם לא

חייבים (יש לא מעט שמגיעים לשם מצו שופט נוער - כתחנה אחרונה לפני מעון סגור), עפ"י דבריה של חברה שלי, שהיא קרימינולוגית קלינית וגם עבדה שם.

למעלה