מחפש לייקרה

guy65

New member
מחפש לייקרה

אני כבר כמה זמן מחפש לייקרה ולא מוצא אולי מישהו יודע איפה יש חנות כזאת באזור נתניה? תודה מראש

lliioorr6

New member
ליייקרה אתה לא מוצא???

בכל חנות גלישה\ חנויות של ביללהבונג אוניל או קוויק סילבר בקניון הקרוב לבייתך יש מבחר, עכשיו סוף עונה אז זה זמן טוב לקנות.

guy65

New member
אני פשוט לא מוצא..

אני שאלתי כמה חנויות ואין להם מושג מאיפה קונים... ואם כן אז זה דיי רחוק

lliioorr6

New member
אחי אני לא יודע איפה אתה מחפש,

אני לא הכי מכיר את כל האיזור צפונה מת"א (פרט לחיפה), פה במרכז בכל חור יש לייקרה, אתה קונה שתיים חלב אחד לחם וקצת בייצים המוכרת שואלת אותך " יש כרטיס מועדון?," לא," רוצה לייקרה במבצע?", לא מבין למה יש כל כך הרבה מקומות שמוכרים לייקרות אם יש כל כך מעט שמתעסקים בספורט ימי, הכי מצחיק לראות ערסים שקונים לייקה קצרה של לי קופר או של נו פיר והולכים עם זה ברחוב כי הם חושבים שזה חולצה. חמים ונעים

guy65

New member
חחחח צודק..

טוב תודה בכל זאת, נראה לי אני אלך לאזור הרצליה/תל אביב לא להסתבך יותר מידי בלמצוא חנויות

lliioorr6

New member
יש חנות בעזריאלי

חנות של אוניל ביללה בונג ושאר שטויות יש להם מבצעים עכשיו סבבה על לייקרות(יש שתי חנויות בקניון הזה ורק לאחת מבחר גדול של לייקרות(לא בלו בירד אלה השנייה) ), קיצור זאת שיש בה הרבה אוניל עכשיו יש חיסול על החנות , אז לך תבדוק.

guy65

New member
וואלה??

אחלה יום רביעי אני בסביבה אני אקפוץ כהה.. יש שם כל מיני יש וודיז יש בילבולג ואוניל ויש עוד כמה לא זוכר כבר.. טוב תודה אני אבדוק שם

cyb3rmaniak

New member
מה נסגר איתך?!

יש ב- beach house ליד התחנה המרכזית בנתניה... יכול להיות שאני מתבלבל בשם, אבל היא במרחק דקת הליכה מהתחנה המרכזית. ובקניון רננים (ברעננה) יש בזברה וב- cameo. קניתי אחת בזברה, זתהייה לי עוד אחת ספייר- עלה לי 100 ש"ח.

למעלה