מחפש להתנדב..****

gupeace

New member
מחפש להתנדב..****

שלום... אני חיפאי בן 19 ומחפש בנרות להתנדב במסגרת שירות לאומי במוסד שעוסק בדו קיום... אשמח מאוד על כל עזרה והכוונה... תודה מראש חג שמח ושנה מתוקה גיא *****

חשבת על אפשרות לשרת בצה"ל?

אתה נשמע לי משתמט שמנסה לנקות את מצפונו באיזושהי התנדבות. מוסד שעוסק בדו קיום? אתה מתכוון לחמאס?

gupeace

New member
חחחחחחחחחחח

אתה קורא לעצמך "בטירוף זמני", ואתה תוקף ומנסה להעליב אותי בלי שאתה בכלל מכיר אותי.... חחחחח לפני שאתה עושה לי חשבנות, סתכל על עצמך, אם אתה חושב שאתה תורם למדינה או לעולם בכלל עם הגישה הזאת, אז אתה כנראה באמת באיזה "טירוף זמני". החלמה מהירה בעזרת השם!

gupeace

New member
סליחה

לא התכוונתי לצחוק מזלזול או משהו.. פשוט מציחקה האירוניה של השם וההודעה... שנת שלום וחירות לכוווווווווווווווווווווווללנווP:**********!

ותשובה עניינית אי אפשר לקבל ממך?

בגיל 19 אני הייתי חייל ולא הייתי צריך לחפש התנדבויות כדי לנקות את המצפון. אצלי הטירוף זמני בלבד. אצלך הרפיון כנראה מתמשך. אחרת לא היו פוטרים אותך מצה"ל. שמעתי כי הרבה זמרים השתחררו בטיעון של חולשה נפשית. גם אתה אחד מהם? לך לכוכב נולד.

gupeace

New member
לא שאלת....

והתגובות שלך מאוד ענייניות.. ואם אתה שואל אז תשאל בבקשה, ואל תנסה לעקוץ אותי עם הבדיחות הנוראיות האלה, לא נעים לי להחזיר, וכבר שעה אני יושב פה ומוחק עקיצות שכתבתי לך בחזרה, והן שנונות אורגינל ,"). זה שהיהודים לא מודים שבשנת 1948 הם הגיעו עם הצרות שלהם מאירופה והעיפו מפה את הערבים בכוח, זה לא בעיה לא שלי ולא של הערבים, וזכותם להילחם על האדמות שלהם שנלקחו מהם בלי שאלה בכלל. אז מה נגיד שאנחנו יותר טובים וזיכינו במדינה ביושר כי נלחמנו ונצחנו ושזכותנו להשיב מלחמה... ואלה סחתיין הגזענות היא נחל היהודים ..החזק שורד, וכל הכבוד לגרמנים, ששכנעו אפילו אותנו. יש עוד הרבה מעבר, אבל אני מקווה שאתה מבין את הרעיון הכללי. אין מה לעשות, עד שלא נתעלה על עצמנו ובאמת נקשיב לצד השני, זה לא יגמר, ובנתיים זה יגמור אותנו... ערבים ויהודים שתהייה שנה מצויינת וגמר חתימה טובה. הכול בחירה. והקארמה (או ביהדות- סיבתיות) - שהיא תוצאה של בחירה... :) ואני אשמח לענות על עוד שאלותהתקלות...

אתה ממשיך להתחמק

שאלתי אותך באיזה סעיף נפשי התחמקת מצה"ל ואתה מתפלסף על זכויות הערבים רק לידיעתך - למרות מה שמספרים הערבים מעולם לא היתה כאן מדינת פלסטין, ולפני שבעים שנה היה אוסף של לאומים ביניהם בדואים, שבטים ערבים, דרוזים וגם לא מעט יהודים. במקום זה היתה בעבר הרחוק מדינת היהודים ולאחר מכן במשך דורות רבים שלטו אימפריות זרות - היוונים, הטורקים והאנגלים. אנחנו באנו לארץ אבותינו לאחר טבח שביצעו בנו הגרמנים (אתה קורא לזה בזלזול - הצרות שלהם). ולא בתור טיול פיקניק אף אחד לא רצה להעיף מישהו אבל הערבים פתחו בגיהאד - במלחמת חורמה נגד הישוב העברי שמטרתה היתה לחסל את הישוב העברי (בשפתם - לזרוק אותנו לים) והם הפסידו במלחמה זו והיום הם מנסים להבריח אותנו בפעולות רצח אזרחים ברחוב. לא אמשיך לספר לילד קטן את ההיסטוריה המקומית. אתה מוזמן לארוז את המטלטלין ולעוף מכאן לאירן, לג'נין או כל מקום אחר כי יש לנו כאן מספיק שונאים (אפילו נאצים צצו לאחרונה). אתה מפנטז על חיים משותפים תחת שלטונם וחבל שאינך מבין שאצלם יש לך אפשרות רק להיות משופד על המנגל. אני אהיה רגוע בקשר לעתיד ילדי רק כל זמן שצה"ל יהיה חזק ואנשי הגיהאד מעבר לגדר.

גיא אין לי בעיה הם רוצים להלחם תפאדל...

אבל שלא יבכו לעולם שצה"ל מחסל אותם... 1948? תראה לי אחד בעולם שיגיד שהיתה פה מדינה פלשטינאית? חוץ מזה לפני הערבים היו פה את הבריטים... אני חייב בשנת 2007 מה שהיה בשנת 1948 לא מעניין כי אם אתה הולך ל 48 אז אני ילך רחוק לספר הקדוש בעולם התנך ... גיא תעשה טובה ושתוק במקור לדבר שטויות לך תתרום למדינה שלך יפרזיט

אולי גיא זה כיסוי

כבר פגשתי במקרה שבחור ערבי נכנס לכאן בשם עברי ומנסה להטיף ולספר על הערבים המסכנים שגזלנו את ארצם ומאז אנו מחפשים כל דרך לדכא ולמרר את חייהם. נולדתי כאן, המשפחה שלי כאן ואין לי לאן ללכת. אז תפנימו בני דודינו כי לא נזוז מכאן ואם אתם פאנטים, מחנכים לשינאה, לא מוכנים לחיות עם בני דתות אחרות ומחפשים את הגיהאד אז אל תבכו אם תחטפו בעיטות בחזרה. אנחנו שמים מחסומים וגדרות ופושטים כל לילה על ערי הגדה ברדיפה אחר ראשי אירגוני המרצחים כי איננו מוכנים לחיות בצל אוטובוסים מתפוצצים. דו קיום יכול להיות בהערכה וכבוד הדדי ולא עם הסתה ורצח אזרחים שלווים. ואם יש אצלנו כמה רפי נפש שנפשם נקשרה לאנשי הטרור ומצדיקים את מעשי הרצח שלהם - לא נותר לי אלא לרחם עליהם.

שאלה מעניינת

כיום אירופה מוצפת במהגרים מוסלמים. האם לדעתך יהיה זה נכון וצודק אם מדינות אירופה יחליטו שהם מאפשרים הגירה של נוצרים בלבד?

סגוארו

New member
סלחו לי על ההתפרצות

אבל זו חוצפה מוסלמית להגר לארצות שאין להן כל זיקה לאיסלם להקים קהילות , לכפות את הדת,ולייםד קיני טרור (דין מוח'מד ב סייף)

למעלה