מחפש להקות גראנג'...

ZionGuetta

New member
מחפש להקות גראנג'...

אני מחפש להקות גראנג'.. זה הסגנון האהוב עליי בביותר! גראנג' בסגנון נירוונה או הפיקסי.. (יותר בכיוון נירוונה).. תודה!

ringo rulz

New member
אממ זה גראנג' טוב,

לא יודע אם הוא בסגנון נירוונה או משהו. תנסה: alice in chains pearl jam

«Jimmy Page»

New member
לדעתי הוא יחסית ברור..

כלומר, תלוי באלבום ובתקופה של כל אחת מהן. אבל אפשר להשוות שני אלבומים של שתי הלהקות שיישמעו כמו שני ז'אנרים שונים כמעט לחלוטין.

Caraya

New member
זאת הבעייה עם גראנג'

שהוא הרבה יותר זרם תרבותי\אפנתי מאשר מוזיקלי. הדבר היחיד שמשותף לכל להקות הגראנג' בלי יוצא מהכלל זה חולצות פלאנל

«Jimmy Page»

New member
חחחחחח בדיוק. P:

אפשר להגדיר את זה בצורה מוזיקלית עם הקול המחוספס של הסולנים, ההרכב המוזיקלי הכללי, ולפעמים גם התוכן... אבל זה באמת לא מאוד אחיד.

ringo rulz

New member
כתבתי שזה לא בסגנון נירוונה או משהו, זה גראנג

גראנג' זה גראנג' XD

MilkShack

New member
השאלה היא כמה התעמקת בנירוונה

כי להכיר את סמלס, לית'יום וקאם אז יו אר זה לא נירוונה. לא תוקף או משהו, רק כדי לדעת :)

«Jimmy Page»

New member
ובוא נאמר...

שהרבה יותר מזה, לא צריך. מגרדים את הסגנון של נירוונה, למרות שנירוונה באמת יצרו משהו שלא דומה לשומדבר אחר בעולם הגראנג'. אולי הם יפתחו לך את האזניים לאיכות מסוג אחר- Mudhoney Screaming Trees Skin Yard וכמובן, הייתי בודק את פרל ג'אם ואליס אין צ'יינס, אם עוד לא עשית את זה.

MilkShack

New member
למה לא צריך יותר מזה ?

נירוונה לא עשו משהו שלא דומה לשומדבר בגראנג' ובמוזיקה באלבומים כמו אין יוטרו ובליץ', אבל באלבום נוורמינד יש שירי רוק שנשמעים כמו להקות פוסט גראנג' של היום, בדיוק כמו שחברות התקליטים רוצות, מצוחצח ונעים לאוזן. אני מעריץ של נירוונה ומכיר כל שיר שלהם, ולפי דעתי אם הם מוצאים חן בעינייך לפי כמה שירים, כדאי שתשמע עוד ותתעמק יותר. אבל אם הם לא כ"כ מוצאים חן בעינייך, ושמעת את "הלהיטים" ואמרת פסדר, הלאה, אז צריך רק "לגרד את נירוונה" כמו שאמרת.

«Jimmy Page»

New member
בדיוק...

זה פחות או יותר המצב שלי. לא יודע מה יש לי נגדם, הם פשוט לא תפסו אותי כמו שכל שאר להקות הגראנג' למיניהן תפסו. אולי זה גם בגלל העקרונות האנטי-מיינסטרימים שננטעו בי מגיל צעיר ע"י אחותי.

ע ניצן

New member
כל מה שהציעו לך הן להקות די טובות.

תנסה אולי גם blind melon . זה טיפה פחוט "רועש" מנרוונה אבל הרבה יותר טוב.

M e n s R e a

New member
דינוזאור ג'וניור, טמפל אוף דה דוג, סטון טמפל

פיילוטס, פרל ג'ם, נירוונה, סאונדגרדן, ועוד. וכן, אני יודע, יש הבדלים בין הלהקות הנ"ל, מבחינת סגנון. אבל תכל'ס, אני לא מאלה שמחלקים את הגראנג' לכמה סגנונות בתוכו, אז אנא.

M e n s R e a

New member
אם הצלחתי לחדש לך משהו...

עושה רושם שאתה אינציקלופדית רוק כמעט כמו עדי פה...

למעלה