מחפש כלי טוב להמרת visual2logical

EndersG

New member
מחפש כלי טוב להמרת visual2logical

שלום לכולם, אני מחפש כלי טוב להמרהשל דפי HTML מvisual ל logical , ההמרה תהיה חד פעמית כך שהביצועים לא מעניינים אותי, - מה שחשוב לי שה האיכות של הפלט. לגגל זה לא פיתרון הפעם - כיוון שאני רוצה לשמוע על בעיות שעלו במהלך הפעלה של המוצר ואת זה בד"כ לא אומרים באתר המוצר מן הסתם.

שוּלה

New member
אין שום קשר לפורום

אבל אתה יכול לפתור את הבעיה עם שפת PHP: יש פונקציה בשפת התכנות הזאת שעושה בדיוק את זה. מתכנת PHP אמור לעשות לך את זה בלי בעיות.

EndersG

New member
למה אין שום קשר לפורום ?

" המטרה של הפורום היא לעסוק בנושאים מתחום IT בניסיון לרכז את מיטב המוחות של תעשיית מערכות מידע..."
Information technology: the branch of engineering that deals with the use of computers and telecommunications to retrieve and store and transmit information​
מבחינתי דפי הHTML בפרוש דרך מסויימת לאחסן מידע כחלק ממערכת המידע שאני עובד עליה, כנראה אני לא מבין מה זה IT :/ בכל מקרה סליחה אם זבבלתי את הפורום. אשמח אם תפנה אותי לפורום מתאים. ------------------------------------------ בנוגע להערתך בקשר ל PHP - אני יודע לתכנת מעט בפרל ומניח שאוכל לכתוב משהו כזה בעצמי, אבל מניח שמישהו עשה זאת לפני. ולכן שאלתי אם מישהו כבר ניתקל בכלי כזה, לפני שאני מתחיל לכתוב קוד לחינם. בכל מקרה - תודה רבה.

למעלה