מחפש כלוב לתוכון

eliori1

New member
מחפש כלוב לתוכון

מחפש כלוב משומש לתוכון, אם יש למישהו שמהו מעניין ובזול שישלח לי את הפרטים בהודעה פרטית

אילון פ

New member
אז אפשר בכפר קאסם... כנס...

תוכים אני לא קונה שם למרות המחירים המצחיקים אבל כלובים בהחלט אפשר למצוא שם במיחירים טובים...

אילון פ

New member
אם אין לך בעיה להגיע להרצליה אז...

כפר קאסם זה לא הרבה יותר רחוק... אני לא משהו בגיאוגרפיהאבל משהו כמו 10 דקות מהרצליה/רעננה.

eliori1

New member
לא הבנתי שהיתכוונת לשוק

איפה השוק? והאם הוא פעיל כל השבוע?

עלית890

New member
זה קצת חוסר אחריות

להמליץ למישהו לנסוע בתקופות כאלו לכפר קאסם שהוא כפר ערבי!אני ממליץ בחום לא לנסוע לשם,חבל להסתכן בשביל איזה חיסכון של 20 ש"ח מקסימום במחיר-כבר הדלק לנסוע משם יעלה לו יותר.!!!שיקנה בחנות חיות או פשוט שילך לפורומים של הייד פארק שם יש המון המון מכירות מכל הסוגים ומכל האזורים. ורק לידע כללי-כפר קאסם קרוב לפתח תקווה או ליתר דיוק לראש העין או ליישוב אורנית ולא כ"כ קרוב לרעננה ובטח לא קרוב להרצליה,אז אל תבלבלו אותו.

רואי

New member
נו באמת

למה לדבר על משהו שלא יודעים??? אתה בכלל היית שם? למה סתם להמליץ על משהו שלא יודעים?? יש שם גם יהודים וגם ערבים אבל בכלל לא מסוכן שם! זה נמצא ליד פתח תקווה וגם ליד רעננה! בקיצור- זה אחלה מקום ! וכדאי ללכת לשם לא רק בשביל לקנות כלוב אלא סתם לטיול חביב ביום שבת בהיר!

עלית890

New member
כן היית שם!

וכן מסוכן שם!רק לפני כמה חודשים הודיעו על מחבלים שמצאו מחסה שם.ותאמין לי שאם ביפו נכנס ערבי לקו אוטובוס 10 ודקר אנשים אז על אחת כמה וכמה בכפר קאסם מסוכן.....ושוב בשביל איזה כלוב קטן לא שווה לנסוע לשם בגלל הוצאות הנסיעה

גם בתל אביב היו פיגועים ובירושלים..

אז לא תיכנס לת"א וירושלים כי היו שם פיגועים?!?! גם במקומות שעדיין לא היו פיגועים יכולים להיות... אז אוליי פשוט תנעל את עצמך בבית ולא תצא משם? דרך אגב שכחתי להזכיר לך שגם בתאונות דרכים אתה עלול להיהרג אז תיזהר שלא ליסוע באותו ולא לחצות כבישים! אה ו.. יכול להיות שגם מישהו ידקור אותך ברחוב אז . באמת.... המלצה שלי- על תצא מהבית!-נורא מסוכן בחוץ.... אם אתה יכול גם ללכת קבוע עם מסיכה כי יש אנשים שעלולים להדביק אותך במחלות סופניות.... ותשמור תמיד על הכל מחוטא וסטירילי.... זה נורא נורא מסוכן.... תיזהר!!! חח... אנשים פשוט מצחיקים אותי בזמן האחרון... אל תיקח את זה אישית - זו הייתה הדרך הצינית שלי להסביר לך שמה שאמרת היה דבילי.... קח את זה בצחוק...

עלית890

New member
עם כל הכבוד

הטיעונים שלכם אידיוטיים לחלוטין.מצטער ליידע אותך אבל עדיין יש הבדל גדול בין לנסוע לת"א לבין לנסוע לכפר ערבי בסמוך לקו הירוק בו יש ריכוז אוכלייה עוינית(אם לא באופן גלוי אז לבטח באופן סמוי).זה כמו להששות נסיעה לסוריה לנסיעה לספרד אז נכון שבספרד היה לא מזמן פיגוע המוני אבל זה לא אומר שלנסוע לסוריה זה בטוח יותר ,נכון?

אבל כבר הסבירו לך...

שאין שם אוכ' עויינת.... אתה יודע כמה ערבים יש במדינה הזאת שתתפלא אבל ממש לא רוצים לפגוע בך.... זה לא כאילו שתלך לעזה....

עלית890

New member
מה שתגיד....../images/Emo122.gif

אני בכל מקרה לא לוקח על יצמי את האחריות להמליץ לאחריםלנסוע למקומות כאלה בשביל איזה כלוב מסכן...

למעלה