מחפש טרק

NOAMHAZA

New member
מחפש טרק

אנימחפש בנרות את הטרק עם הצפצופים של שעון מעורר,טרק חזק במיוחד שהיה במסיבה הגדולה בים המלח,אם מישהו יודע למה אני מתכוון,בבקשה תגידו לי כבר מה השם של הטרק הזה!!!!!!!!!!!

pradius

New member
די כמה אפשר!?!?

...חבר´ה נמאס כבר מכל הג´י.אמ.אסים למיניהם והוקס-פלוקסים שכבר לא חורטים לי בשיט.. בואו נעלה קצת את הBPM : קבלו את הסט החדש שלי (לא כולו בכלל.. את הטובים אני שומר....לי.): dark nebula-sonic disturbance bio-tonic-magic interface deviant electronics-viral spiral fungus funk-two yellow eyes148bpm xenomorph-acid for blood

MidNight Flame

New member
הוקס פלוקס באמת לא לטעמי אבל...

שלא תעז להגיד מילה רעה אחת על GMS! הם אומנם קצת נמאסו אבל בהחלט עשו היסטוריה נאה ביותר בתחום הפסיכודאלי...

pradius

New member
מבלי להעליב אבל..

מבלי להעליב אבל זה הפך להיות כמו המקרנה וסקייטמאן והשירים שנדבקים לי לצורה.. שכל מקום שאליו אלך אני אשמע רק gms! או hux flux!או x dream!

pradius

New member
קרא את ההודעה!

בחיית אחי איך אני משיג את הטראק עם הגנרטור המזדיין הזה הוא פשוט ענק!! icq:174306354

הא+ערה!

שמעו הוקס פלוקס כבודם במקומם מונח לדעתי הם יצרו פשוט דיסק שהוא יצירת מופת.ואני לא חושבת שמישהו הגיע לרמה שלהם.

trancelover

New member
יאלה תרגיעו כולכם.. כה וכה ->

DARK NEBULA יכולה לבוא ול--- לי.. WE R THE MAMMUTH HUNTERS "aooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh"

pradius

New member
היא באמת תבוא!

אני וcanibal project מביאים אותה לארץ עוד חודש!!! אמרתי לכם לחפש מסיבות שלנו!!!

trancelover

New member
אחלה ?? זה הטראק הכי טוב שהם הוציאו

איי פעם, בין הטראקים הכי חזקים שנוצרוווווווווווווווו איי פעם חח חולהעליו

HooK

New member
Hux flux לא הרכב

http://ambrosia.tv/forums/ViewMessage.asp?ItemID=53877 לקרוא את כל השירשור בעיון רב.

למעלה