מחפש טרקטורון

BrEeZeR1

New member
מחפש טרקטורון

אני מחפש ליקנות טרקטורון 250 סמ"ק ומעלה משומש כמובן והתקציב שלי הוא 5000 שקל. אני לא ממש מיתמצא בעניין אבל אם תוכלו להגיד לי איזה חברה עדיפה ואיזה סוג טרקטורון כדי שאני יתחיל להיכנס לעניין ובכמה אני יכול להסיג אותו ( לא מעל 5 אלף כן). בקשה לא להגיד לי בוברדיאר דיאס 650 באחא וכל אלא למה אלה בשביל המעמד הגבוה ובדקתי מחירים שלהם וזה בשמיים כמובן. תודה יוסי. נ.ב אם יש אתר של מחירונים של טרקטורונים או אתר של משומשים אם אפשר להגיד לי.

במבי15

New member
אין חיה כזאת...

אני מחפס פול זמן ולא מצאתי כלום... רק ממושבים&קיבוצים שהם שחוטים !!! או כול מיני "טרקטורון קומבינה" ועם התקציב שלך אין הרבה אפשרויות... מה שמוצאים וגם זה בפוקוס זה סוזוקי 125 סמ"ק צעצוע נחמד... חבר שלי מצא ימאהה טימבראולף ב6 וחצי וזה ממש מציאה! אז אחי מה שאתה מוצא וניראה טוב אז צא עליו... ליפני שהוא ימכר!! יש פול אנשים שמחפסים במחירים כאלה! עופר

BrEeZeR1

New member
זה מה שאני רוצה לעשות

אבל אני פוחד שאני יראה כלי "טוב" ומרוב חפיזות אני ירוץ ויקנה אותה ויראה שאכלתי אותה בסוף. גם אם אני ימצא משהוא טוב ששווה קצת יותר השקעה ואני יהיה בטוח בזה אני מוכן להוסיף כסף אבל הבעיה אני לא ממש מיתמצא בכל העיניין. בכל מיקרה תודה לתגובה יוסי

במבי15

New member
מספיק שאתה עולה ל8 אז...

יש לך הרבה יותר אפשרויותתתת!! במחיר כזה אתה יכול להביא פולריס 4*4 400 סמ"ק מודל 94 ככה... וזה ממש מיפלצת!!

ה נ מ ל ט

New member
מרצדס במחיר של סוסיתא?

יקירי נראה לי אתה מחפש מרצדס במחיר של סוסיתא. בכל אופן אני מכרתי את ה-EX300 שלי ב- ששת אלפים חיצוני קרוע מכני מעולה יש כלים במחירים האלו אבל מן הסתם ישנים ו-"פתוחים"

BrEeZeR1

New member
אני לא מחפש

אני לא מחפש משהוא ממש רציני במחיר הזה אני מחפש איזה טרקטורון עבודה נחמד במצב טוב , יענו נוסע פלסטיקה וכל הדברים השוליים לא ממש מעניינים אותי אבל שנוסע לי במהירות סבירה ולא ב30 קמ"ש. גם ראיתי דיי הרבה אנשים מחפשים בממחירים האלה אז אם הרבה מחפשים הבנתי שיש אנשים שמוכרים טרקטורונים בכזה מחיר. מקווה שבסוף אני ימצא לי משהוא טוב. יוסי

s e m e

New member
סוזוקי ווריאר רץ במחירים האלה אבל

230 סמק ואני לא ממליץ לך לקנות פולריס סקלמבר 400 4X4 חרא של טרקטורון מלא בעיות מנוע שתי פעימות שלא מחזיק כמעט בעומס

Bruce L

New member
נצל"ש טרקטורון להנאה

כמה דברים..אני מחפש גם טרקטורון מחיר פלוס מינוס 10.000. הטרקטורון מיועד לנסיעה בשטח בלי שום קשר לעבודה... אם אפשר קצת המלצות לגבי המומלצים ואם יש איזה אתר טוב של משומשים או בעצם היבואן-החדשים אודה לכם מאוד.

ה נ מ ל ט

New member
טעותת!!!!!!

ווריאר זה ימהה סוזוקי 230 אם זכרוני אינ ו בוגד בי היה נקרא LT 230 כלי חביב אבל חלש אבל בהחלט לא ה-ווריאר של ימהה בעל מנוע 350 ס'מק

BrEeZeR1

New member
עוד דבר שאני לא סגור עליו.

בוא נצא מנקודת הנחה שמצאתי טרקטורון והוא נימצא אצלי כבר. מה אני צריך לעשות על מנת לקבל אישור לנסיעה על כביש? אם אפשר לקבל הסבר מפורט בקשה בגלל שאנשים מנסים להסביר לי וכל אחד אומר לי משהוא אחר אז זה עשה לי בלאגן בכל. תודה , יוסי

למעלה