מחפש טקטיקה

Guy Schlesnar

New member
מחפש טקטיקה

לפני כמה שנים כשיחקתי הרבה במנג'ר,אני זוכר שבאיזה אתר או פורום הייתה טקטיקה שאי אפשר להפסיד איתה בגלל שהיא מנצלת איזה באג במשחק (מנג'ר 2001-2002 או 2002-2003). עכשיו אני לא מוצא אותה. מישהו יודע על מה אני מדבר,ואם כן,יכול לתת לי אותה?

Papito

New member
לכל מנג'ר יש את הDIABLO

צריך פשוט לעלות עליה לבד. למשל אצלי בCM3 הישן הישן (3.60) זה היה 3-4-3 כרובי קין בחוד והוא כבש לי כל עונה ממוצע של 50 שערים. ב01-02 הייתי משחק ב4-3-2-1 זה היה ואן ניסטלרוי שכבש לי ממצוע של 38-40 שערים

Guy Schlesnar

New member
איך סידרת את ה4-3-2-1

ארבעה מגנים,שלושה קשרים דפנסיביים,2 קשרים על החצי,וחלוץ? ואיך סידרת את החצים והצורת משחק (התקפי,הגנתי,רגיל,עם לחץ,בלי לחץ וכ'ו)?

Papito

New member
בבקשה

סגנון המשחק הוא התקפי, שום שחקן לא יוצא מהריבוע שלו. כשבמשחקי בית שיש לי יתרון ברור 2 המגינים הקיצוניים עולים עד למיקום הטבעי של הDMC. עכשיו בFM ניסיתי את הטקטיקה הזו והיא לא הניבה לי פירות בFM עם צ'לסי, הייתי בלתי מובס 3 עונות (אם אתם זוכרים שמתי פה פרינט סקרין של נצחון שלי 7-1 על ברצלונה בסופר קאפ) בזכות שילוב של 4-4-2 עם קשר תוקף מתחת לחלוצים וקשר דפנסיבי. אבל בצ'לסי הייתה לי רוטציה מטורפת (כריסטיאנו רונלדו היה עולה אצלי מהספסל, שתבינו!)

למעלה