מחפש טמבונים ל64

haim la

New member
מחפש טמבונים ל64

שיהיה כמו המקור או אפילו משהו כמו בתמונה יספיק לי. חשוב לי שיהיה עם הקשת למעלה.. תודה.

yaronf8

New member
גגון למכסה מנוע (ייצור עצמי)

גגון עשוי נירוסטה ועץ בוק עבודת יד אשמח לתגובות

yaronf8

New member
סבל (גגון )אחורי

לא מפריע לפתיחת המכסה האחורי הסבל מורכב משני חלקים עם פתיחת בורגי פרפר וצריך לשחרר אותם לפני הפתיחה.

Avi 66

New member
נראה יפה מאוד. נשאר רק להעמיס מזוודות על ה...

גגון, להעמיס את החיפושית על מטוס לגרמנייה , לנחות שם ולטייל עם החיפושית ברחבי המדינה. ממש יפה.

ronbug 73

New member
יופי של דבר אמור "סבל" -יש לי סיפור על גגון

תמיד זכרתי שלחיפושית שלנו היה גגון אבי קרא לו סבל , אבי קנה אותו חודשיים ספורים אחרי שהוא קנה את החיפושית ב 1973 לפני הטיול של המועדון בשבת האחרונה שאלתי את אבי האם הגגון עדיין קיים? מיד אבי ניגש למחסן והוציא את הגגון, להפתעתי הוא אפילו לא החליד,לפני כיומיים העברתי איתו את הלול של בתי הקטנה. בתמונה אמא, אני, אחי והגגון בתמונה שצולמה בסוף שנות ה 70. רון

haim la

New member
שאלה לבעל הרכב..

ראשית רכב מהמם!! סליחה שאני לא מתעניין בגגון אבל מאוד משך אותי הוילון הנחמד לחלון האחורי. איך עשית את זה או ממי קנית? עוד משהו.. את הפסים הלבנים בצמיגים העגולים האלה.. מאיפה אפשר לקנות אותם? אמרו לי לינקר.. אין לו חיפשתי CIP1 אין להם.. לאנטולי הייה 40 ולצערי מכר את האחרון לפני כמה חודשים.

yaronf8

New member
וילון אחורי ופסים לבנים

הווילון האחורי עשוי עץ בלזה של טיסנים וצבוע צבע טיק בהיר.את הפסים הלבנים ניתן להשיג אצל דורון מתל אביב בטל:0505235800

haim la

New member
אפשר בבקשה מידות או אפשרות לראות את הדבר..

המדהים הזה.. הוילון מאוד מצא חן בעיניי. וירון, מאוד אהבתי את הרעיונות שלך וככל הנראה יש לך ידיים טובות. קבל ח"ח על ההשקעה המשתלמת!

geva

New member
ממש יפה!

מאוד יפה! כל הכבוד על היוזמה! באמת מוסיף לחיפושית...! תגיד... שמת גומי במקומות שמתחברים עם הרכב? אני חושב שכדאי לשים איזה חטיחת גומי כדי להקטין את הלחץ מהויברציות על התושבות של הטמבון ובמיוחד על ה"גריל"... נראה לי..

למעלה