מחפש טכניקה

pubfusion

New member
מחפש טכניקה

חלמתי בזמנו כמה חלומות צלולים ואני רוצה לחזור. הבעיה שכרגע אין לי זמן בבוקר לכתוב יומן חלומות, אז רציתי לדעת אם יש שיטה להגיע לצלילות בלי להעזר ביומן?

EndOfAllHopes

New member
המממ

קודם כל לדעתי תמיד יש זמן ליומן - זה לוקח 10 דקות, ותמיד אפשר לקום 10 דקות מוקדם יותר ולכתוב לא? נראה לי זה יותר שאלה של מוטיבציה בכל מקרה (וזה חלק מהסיבה שיומן חשוב) ככל שמשקיעים יותר זמן/מחשבה בנושא ככה הסיכויים לחצלל גדלים - לקרוא על הנושא, להשתתף בפורומים על הנושא, לחזור על מנטרה כמו "הלילה אני אחצלל" כשנכנסים למיטה עד שנרדמים . אם אין לך זמן בבוקר ליומן אז גם אין לך זמן לבצע שיטות כמו מילד/וילד או שאני טועה? איך הזכירה שלך של חלומות? אם אתה לא זוכר חלומות רגילים כ"כ טוב יהיה לך קשה להנות מחצלולים, עוד סיבה שיומן חשוב...

makron2

New member
ניהול יומן חלומות

משפר את זכרון וגם את הסיכויים לחלום צלול עקב הגברת המודעות למבנה החלום. אם אין זמן אפשר לכתוב בבוקר רק כמה מילות מפתח שיזכירו לך על מה חלמת ובהמשך היום(שיהיה זמן)להשלים את החסר.

pubfusion

New member
אוקיי אני אבהיר קצת

יש לי המון מוטיבציה, אני פשוט בצבא P: ככה שזמן באמת שאין לי. אני גם זוכר את החלומות שלי בצורה טובה וברורה בבוקר אז בכל זאת רציתי לבדוק אם יש כאן מישהו שהצליח ללא יומן, ויכול מאוד להיות שאין כאלה.

וולפהרט

New member
תוכל פשוט לקוות שיהיו לך בספונטניות

ותנסה להגיד לפני השינה שוב ושוב: "הלילה כשאחלום חלום אני אדע שאני חולם" עד שאתה נרדם לתוך זה, כמו ספירת כבסים

makron2

New member
יש כאלה...

רובנו מסוגלים בלי יומן,אני אישית הפסקתי עם היומן ועדיין יש לי חצלולים אבל התדירות נמוכה יותר,(בערך פעם בשבוע) אני ממליץ שתנסה את הטכניכות המתקדמות מיילד וויילד(מיילד יותר נוח בהתחלה),בערך כמו שוולפהרט הציעה.

silverhawk

New member
בנוסף למה שאמרו לפניי,

כשאתה מתעורר, נסה לשכב אפילו 2-3 דקות ולשחזר את החלומות. זה עדיף מכלום ואני מאמין שתהיה לזה השפעה חיובית. כמ"כ, תעבוד על בדיקות מציאות מידי פעם במהלך היום (בהנחה והן לא מושרשות אצלך), וכשיש לך זמן, נסה דברים נוספים (לקרוא על הנושא, שיטות מתקדמות וכד').

למעלה