מחפש טייפ סלילים

lole1

New member
מחפש טייפ סלילים

שלום רב אבקש את עזרתכם אני מחפש טייפ סלילים , אתם בטח זוכרים טייפ עם סלילים גדולים בדרך כלל זה היה מתוצרת פיליפס היו לו מס' מהירויות בנוסף , אם ידוע לכם היכן אפשר לרכוש טייפ חדש אשמח שתשתפו אותי , מי שמעוניין למכור זה גם בסדר , תודה רבה ושבת שלום

DORIY1

New member
טייפ

יש לי ואני לא מוכר בגלל שיש לי הרבה סרטים מוקלטים .זו ספרייה של סלילים עם אינדקס מסודר ובו היסטוריה של למעלה מ-40 שנה . תצליח בחיפושיך .

סועד

New member
דורי גם לאמי יש את הטייפ, שמענו את

אינת עומרי לראשונה בטייפ הסלילים, וגם את סרת אל חוב. אך כיום יש לו ערך סנטימנטלי והוא לא בשימוש.

פלי 2

New member
היי אילנה

כןן בהחלט אם המכשיר תקין ועובד אשמח לרכוש כמו כן יקירה בתררי את העלות עם אבא ( בלי ללחוץ :)- ) אנא ידעי אותי ערב טוב

טייפ

דיברתי איתו הוא לא מוכן למכור המכשיר עובד אבל יש לו סלילים עם שירים בערקית ושירה של סבא שלי ז"ל אז הוא לא מוכר מקווה שתתמצא יום נעים

פלי 2

New member
בשביל מה אילנהההה

כדי לשמוע והאזין למוסיקה ששמע סבא שלי את בטח תסייעי לי ועל כך תודתי

afikiminfo

New member
טייפ סלילים

שלום ל lole1 מצורפים קישורים: הראשון - עסק שממיר סלילים לקבצי מחשב השני - מודעה מלוח הומלס (לא ניתן להכניס בקישורים ולכן יש לעשות copy + paste ) http://www.homeless.co.il/yad2/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iNumber3=&iNumber4=0&fLong1=&fLong1_1=&iNumber1=&SearchFor=%F1%EC%E9%EC%E9%ED&iExchange=0 רק למען הסר ספק, אין ביני ובין אותם מוכרים דבר וחצי דבר. המידע התקבל משיטוט קל באינטרנט. שיהיה בהצלחה אלי

למעלה