מחפש חתול אנגורה

nfch11

New member
מחפש חתול אנגורה

שלום איפה ניתן למצוא חתול אנגורה , איך ניתן לדעת שהוא גזעי ( לא חייב 100 אחוז) ואיך ניתן לזהות בתור גור שהוא אכן אנגורה.
ביד 2 לא מצאתי גורים , אנשים מפרסמים אות החתולי רחוב כאנגורה.
תודה רבה

meedas

New member
גזעי = בעל תעודות

אם אין תעודות, בכל מקרה מדובר בחתול מעורב
אם הכוונה לחתול בעל פרווה ארוכה יחסית, יש מעורבים רבים שעונים לקריטריון. חתול אנגורה אמיתי יהיה מתועד, ויעלה בהתאם
&nbsp
יש לציין שלא קיימת חיה בשם "חתול רחוב". כל החתולים מכל הגזעים שייכים לאותו תת מין, חתול הבית. העובדה שחלקם מצאו עצמם חיים ברחוב היא אשמת בני האדם בלבד, ואין בכך להפוך אותם לשונים או פחות טובים מחתולים שחיים בבית או כאלו שמתהדרים בטוהר גזע כזה או אחר

Dancer15

New member
יש או גזעי 100% או לא גזעי בכלל

אין דבר כזה גזעי 90%. זה או לקנות חתול גזעיח מבית גידול עם תעודות או לקנות מהרבעה ביתית שגם אם הם קוראים לזה "גזעי" - זה לא!
יש בהרבה עמותות חתולים דמויי גזעי עם פרווה ארוכה.
אני פעם ראיתי בחנייה של קניון בעיר מגוריי, חתול רזה, רעב וללא שיניים שדמה לחתול מגזע רגדול (יש לי אחד גזעי בבית אז אני מכירה את הגזע). הוא היה עם פרווה ארוכה (ודלילה מאוד), עיניים כחולות וקולור פוינט כמו של הגזע אבל היה חתול רחוב. לאחר שנאסף ע"י העמותה בה אני מתנדבת, עלה במשקל וטופל רפואית, הוא נראה בדיוק כמו חתול גזעי אבל הוא ממש לא. בהרבה עמותות יש חתולים דמויי גזעיים שאנשים ויתרו עליהם מסיבות שונות.
לאחת המתנדבות אצלנו יש 2 חתולים ארוכי פרווה ששניהם הגיעו מהרחוב. אחד שנראה כמו חתול פרסי וחתולה לבנה שנראית כמו אנגורה.

nfch11

New member
האם יש בית גידול בארץ לחתולי אנגורה. אני לא מצאתי ואיך נ

האם יש בית גידול בארץ לחתולי אנגורה ואיך ניתן לדעת ולאבחן שגם אם זה חתול מעורב במידה ואחליט לחפש במקומות לאימוץ חתולים, שלחתול יהיהי פרווה ארוכה בסגנון של אנגורה.

למעלה