מחפש חנות של...

• פותח הנושא new03
  • פורסם בתאריך

new03

New member
מחפש חנות של...

היי!, אני מחפש לקנות מתנה למישהוא שמתעסק הרבה באומניות לחימה על כל סוגן, המתנה שחשבתי עליה זה איזהשהוא נשק קר: קאטאנה, משטי ודומה. אני לא בטוח אם זה המקום לשים את השאלה, אם לא , אשמח אם תכוונו אותי למקום הנכון. אז ככה: אני מחפש חנות בחו"ל שמוכרת כאלו דברים ושולחת לארץ. אם אפשר, מאחר ואני פחות מבין בתחום הזה, גם אשמח להמלצה על נשק מסויים לפי הפרמטרים הבאים: זהו בן אדם אמיד, ככה שאם אני קונה אני קונה משהוא טוב ולא צעצוע סימלי. מאחר ואני לא יודע עוד באיזה מטבע אשלם התקציב עומד על כ700 ש"ח. ישנה עדיפות לנשקים קלאסיים בעיקר קאטאנות אך לפי שיקול עלות\תועלת גם סוג נשק יותר מודרני יהיה בסדר. לבן אדם יש חוש אסטטיקה ואומנותי מאוד גבוהה לכן יש לשים דגש על זה. תודה רבה!!!!!!!!!! ((-:

amir_aikido

New member
התקציב לא רלבנטי

תקציב של 700 ש"ח לא יספיק אפילו לחרב אימון לשליפה לא חדה, המכונה אייאיטו, שלא לדבר על קטאנה. החרבות היחידות שניתן למצוא בתקציב שכזה הן קישוט. בנוסף, קיימת בעיה של המכס בתחום של ייבוא כלי-נשק קרים לארץ וקיים סיכון שהמכס יחרים כל משלוח (נכון גם ביחס לסכינים שאולי ניתן למצוא בתקציב). אמיר

יש חנויות בארץ שאפשר לקנות בהן

יש חרבות אימון ממתכת שאתה יכול לקנות בבש גל או בדו קרב. קישורים לחנויות הללו (ולעוד חנויות) + כרטיס שמעניק לך הנחה יש לך כאן. בתקציב הזה אתה יכול לשקול לקנות אולר יפה או רב-כלי של לדרמן, גרבר, ויקטורינוקס ואחרים, ולחרוט עליו הקדשה (יש בכל חנות מחנאות כדוגמת למטייל וריקושט). זה גם יהיה שימושי יותר. רן.

רן, בלי להכיר את הנפשות הפועלות

אני אסתכן ואנחש שאין המטרה כאן בכלי שימושי דווקא. האם, אחרי ששמעתי שאדם הוא אנין טעם ומחפשים עבורו שמפניה, תציע בירה כי יש סיכוי טוב יותר שישתו? אגב, למי שהתעניין - סתם כדי לקבל מושג על טווח המחירים, הייתי ממליץ לקרוא שם: http://www.e-budo.com/forum/showthread.php?t=34443

אתה צודק, אבל זו היתה האפשרות השניה

שהבאתי, כשהאפשרות הראשונה היתה באמת חרב כפי שהוא ביקש. חוץ מזה שלטעמי יש ברבי הכלים (וגם "סתם" באולרים איכותיים) יופי אמנותי

Tonjin

New member
הסכין של "אופינל"

(חברה צרפתית, הראשונה לייצר אולרים עם להב ננעל עם טבעת מסתובבת בעיצוב שחוקה ולכן מזוהה כיום עם האולרים סכינים של BUCK - אלו עם הידית מעץ) יושבת היום בMOMA לצד בקבוק הקולה המקורי מהזכוכית (עיצוב של אנדי-וורהול) כאחד מהעיצובים המוצלחים של המאה ה20....

למעלה