מחפש חנויות לרכישת קלפים

the assassin

New member
מחפש חנויות לרכישת קלפים

שלום, אני מחפש חנויות לרכישת קלפים במקום, ולא דרך אתרים בהזמנה מראש. עדיפות לאיזור הצפון. תודה מראש.

impale

New member
תגובה

לא ידוע לי על חנויות בצפון אבל ישנן חנויות לדוגמת: הפנינג (ראשון לציון,שער ראשון התחנה המרכזית החדשה) פריק(ויצמן סנטר תל אביב) טקטיקה(אין לי מושג באיזה קניון,תל אביב) ב3 החנוייות הנ"ל גם מתקיימים טורנירים.

the assassin

New member
תגובה

אם כבר בתל-אביב, ידוע לך על חנות בדיזינגוף או במרכז עזריאלי?

Witchcrafts

New member
נדמה לי שיש חנות בסנטר.

בפעם האחרונה שהייתי שם (לפני כחודש), לא שמתי לב אם הם מחזיקים קלפי יוגי, אבל הזלתי ריר על "GLOOM" ומנצ'קין ויתר משחקי קלפים, כך שאני חיובית לגבי העניין. הבעיה היא שאני לא זוכרת איך קוראים לה (אם אתה מתמצא, היא ממוקמת בין "יער הפיות" לבין "אוטאקו", ככל הזכור לי. כניסה דרך השער הרביעי). זה רחוק ממך? אם כן, אהיה שם בלאו הכי בחודש הקרוב, אז אוכל לברר עבורך את העניין ולתת תשובה משמעית יותר. אגב, בדקת בקישורי הפורום? יש שם אתר אחד (אולי יותר) עם חנויות שפזורות ברחבי הארץ. אין לי מושג עד כמה הם אמינים או אם הקלפים שהם מחזיקים אינם מזויפים. שווה בדיקה. לתשומת לבך.

the assassin

New member
תגובה

בשני הקרוב אהיה בתל-אביב, אך אני לא בטוח שאהיה בסנטר. אם אהיה שם, אנסה לברר לגבי העניין. אם לא, אשאל כאן שוב. בקשר לקישורי הפורום, אני לא מתמצא במבנה של האתר. תוכלי לתת לי לינק ישירות לאתר?

Witchcrafts

New member
אז, אפשר עדכון? הסתדרת?

הייתי היום בסנטר (קניתי, בין היתר, חמישה ווליומים של מנגות!!11טן5 ו'שהפ4), ומסתבר שהחנות שלא זכרתי את שמה נקראת "טקטיקה" (זיגי ציין אותה בהודעה שלו). בקיצור, כן, יש להם קלפים מקוריים של יוגי. וגם מג'יק, אגב, מי שמעוניין וכל מיני משחקים שולטים ("מאנצ'קין", "גלום" ושות'). "טקטיקה, חנות משחקים: זידינגוף סנטר, בניין צפוני, שער 6. א'-ה' 10:00 עד 20:00, ו' עד 15:00. טל': 03-5280159 | [email protected]"

the assassin

New member
תגובה

תודה על המידע, אקפוץ לשם כנראה בחנוכה או בסוכות, אז אבדוק את העניין.

למעלה