מחפש חיפושית...

מחפש חיפושית...

אמריקאית, 73, חצי אוטומט, גוף נקי ככל האפשר (על מכני אני מוכן להתפשר).

zxram

New member
שאלה

שתי שאלות בעצם כמה אתה מוכן לשלם ולמה חצי אוטומט דווקא?

תשובות

א. תלוי במצב כמובן. אני מכיר את השוק, ובהתחלה חשבתי לחפש גרוטאה בכמה מאות שקלים ולשפץ. מחוסר זמן, אלך כנראה על אופציה של חיפושית במצב סביר ואת השיפוץ (להביא למצב חדש...) אעשה בשלב מאוחר יותר. ב. יש לי חיפושית כזו (73, אמריקאי, חצי אוטומט) שירדה מהכביש ובימים אלה היא הופכת לבאגי שטח. אהבתי את המתלים, הדשבורד והחלון המעוגל, וחצי אוטומט זה הכי קרוב לאוטומט שאפשר למצוא בחיפושית. אני יודע שהוא בעייתי, אבל בפקקים שלנו זה שווה. הבנתי שלך יש כזו, יש לך בעיות מיוחדות עם הגיר?

zxram

New member
:)

טוב אתה צודק בקשר לפקקים , אבל תחשוב על עוד כמה דברים כמו שאין ניצול מנוע בשיט ,הצריכת דלק יותר גבוהה, לפעמים כשהמנוע מתחמם או טורים לא מכוונים טוב ואתה צריך להחזיק רגל על הגז ברמזור אתה צריך לנהוג עם שתי רגליים, רגל גז ורגל ברקס(מין חוש שישי שפיתחתי עם הזמן), הגיר הזה עובד עם יחידת וואקום שבמקום ללחוץ על קלאץ הוואקום עושה את העבודה בשבילך , והוא נוטה להתקלקל מידי פעם בקיצור אני אישית מת להחליף את הגיר, אם היה לי אפשרות הייתי עושה את זה הרגע..... חבל לי למכור את החיפו שלי ולקנות אחת עם גיר רגיל במקום כיוון שהיא במצב טוב מידי..... בקיצור אם היה לי את האופציה לקנות אחת עכשיו ולא לקבל את זאת כירושה הייתי בשיא הרצינות בוחר לא!!! לקנות אוטומט. בכל אופן יש את הצד המגניב בזה , שכל מיני אנשים מהרחוב שאתה אומר להם שזה אוטומט נגנבים עליך ולוקח להם שנה בערך להשתכנע....

למעלה