מחפש חידות

TheRedEye

New member
מחפש חידות

מחפש חידות מתוחכמות מכל מיני רמות[קשה-קל] שאפשר להכניס כחלק מהעלילה לדוגמא: אחרי שעילפו וחטפו את הדמויות הם מתעוררים בחדר עם ככה וככה והם צריכים למצוא את התשובה לחידה שמסתתרת בחדר.. תודה!
 

TheRedEye

New member
הכוונה

איך לצאת מהחדר כשלכל אחד מהם יש פריט כזה או אחר חידות מהסגנון הזה
 

TheRedEye

New member
חחח ואללה יכול להיות נחמד..

ממ לא אבל זה מאתגר את השחקנים שב10 דקות הראשונות הם עוד לא יודעים שהם נמצאים בחידה והחידה היא חלק בלתי נפרד מהמשחק - זה מה שעושה את החידה יותר טובה ממה שהיא! ____________________________________________________________________ אחרי שקראתי פה כמה הודעות מהחיפוש חשבתי להתעלל בהם קצת עם הפיניקס.. למישהו יש רעיונות לחידות?
 

ogmios

New member
לאיש רעב לא נותנים דג

נותנים לו חכה. או במילים אחרות - למצוא רשימה של חידות זה לא באמת אתגר (נסה riddle ב-goole). להיות מסוגל לכתוב חידות בעצמך זו כבר סוג של אמנות זוטא.
 
יש לי כמה חידות שכתבתי בעצמי

מופיעות ביער בין העולמות מלפני יותר מ 3 שנים אם מישהו מצליח למצוא את זה הייתי "רות'"
 
איזה סוג חידות אתה צריך?

יש הבדל בין חידות מספריות (גריפון וחצי זולל סוס וחצי ביום וחצי...), בין חידות שמבוססות על זיהוי לפי מאפיינים (אני הצייר הכי מהיר בעולם, אך תמונותי אינן למכירה - מי אני?) ובין חידות המבוססות על ידע והכרת עולם המשחק (כמה מחושים יש לזוחל אשפה?).
 
למעלה