מחפש חומרים

מצב
הנושא נעול.

yarongidi

New member
מחפש חומרים

מחפש חומרים
שלום לכולם אני צריך לבנות דגם מעוגל שאין בו קווים ישרים רק עגולים אני מעוניין לדעת באלו חומרים אני יכול להשתמש שלא יהיה מסובך מדיי אלא קל ופשוט תודה לכל העונים

חומרים לדגם

מחפש חומרים
שלום לכולם אני צריך לבנות דגם מעוגל שאין בו קווים ישרים רק עגולים אני מעוניין לדעת באלו חומרים אני יכול להשתמש שלא יהיה מסובך מדיי אלא קל ופשוט תודה לכל העונים
חומרים לדגם
אם הכוונה לעקומות בתכנית, אבל הכל ניצב לריצפה, בתקופתי היינו מחרצים קרטון ביצוע כך שאפשר היה לכופף אותו לקשת. היום יש לא מעט חמרים גמישים שאולי עדיפים. [החומר החצי שקוף מפלסטיק שעושים ממנו תיקיות למשל] אם מדובר במשהו אמורפי, ללא קוים ישרים כלל [כמו כיפות למשל] אז... פלסטלינה, חימר, פימו, עיסת נייר וכאלה ואשכרה פיסול. מנסיוני, תושיה בתחום הזה תתבטא בלמצא חפצים מוכנים [מכלי מטבח, צעצועים, כלים וכ"ו] ולעשות להם הסבה. אם תצרף שרטוטים, תוכל לקבל יעוץ ממוקד יותר.

s h i r i 1

New member
תן עוד פרטים...

מחפש חומרים
תן עוד פרטים...
סטיירין הוא חומר שלדעתי נוח לעבוד איתו (לבחור גיליונות דקים). אין לו מושג אגב איך החומר הזה נקרא בעברית (אני אשמח לדעת) אבל מדובר בפלסטיק גמיש. בנוסף, אני פעם הכנתי מעין שבלונה מעץ ששימשה אותי כדי ליצור קיר מעוגל. הקיר עצמו נעשה מחתיכות עץ דקות מאוד שהורטבו והודמדו לשבלונה עם מלחציים. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה