מחפש חוו"ד על yzf600 thundercat

alophind

New member
מחפש חוו"ד על yzf600 thundercat

איזה שנתונים נמכרו בארץ? מה דעתכם על הכלי ?

קשה למצוא כאלה, אופנוע מבוקש..

פרטים טכניים , שאל את החבר'ה , אם אני לא טועה גם אני שאלתי עליו מול ה CBR , נסה להריץ חיפוש ... שנים 96 ו 97 אם אני לא טועה...

alophind

New member
כלומר שאם יש לי ביד אחד יד שלישית

במצב חדש דנד"ש , זה מציאה ?!

™©®

New member
אופנוע לא רע!

אני |הדגשאישית שמעתי על כמה עם בעיות מנוע קשות, אבל בתמורה למחיר שלו הוא אופנוע לא רע.

Moo Moo

New member
אבל איך הוא יעצור../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

יש לו דיסקים
לא תוף
מצטער הייתי חייב

™©®

New member
../images/Emo6.gif לפחות אנשים שומרים פה על חוש

ההומור!
ולמרות הכול ואף על פי כן הוא יעצור. גם דיסקים עוצרים MOO MOO חברי.

M O R M

New member
../images/Emo45.gif ™©® שמח ששבת אלינו.

בהחלט שמח ששבת אלינו ולא פגענו יותר מדי. מומו אני מציע לתת קצת כבוד לחבר החדש. ואכן אני ואתה ביחד נכתוב בזהירות בנושאים טכניים מאחר וחברי הפורום הוותיקים ממש, אבל ממש מבינים היטב באופנועים וצריך לתת להם הזדמנות לעזור ברמה מקצועית גבוהה. אני ואתה (בכוונה אני כותב כך) נשתדל להקפיד ולסייג את דברינו לנסיון האישי המוגבל שלנו ותמיד תמיד נסייג את רמת הידע שלנו בגוף התשובה. ולמה אני כותב זאת - מאחר ולפעמים כשאני מקשקש שטויות זה יכול לגרום נזק למקבל התשובה. אז קבל
ואל תעלב . וכמובן אשמח להכיר אישית באחד המפגשים. ללא קשר אנא קבל את עצתי ומלא מעט פרטים בכרטיסך האישי- כרטיס אישי מושקע מראה על רצינות כוונותך בפורום.

R750-Girl

New member
dear

I think u covered any bike existing in Israel (accept TW) - if u need some info about this one - talk 2 me
good luck

alophind

New member
lol... just talked to The Reverand

before seeing your post , and told him that I'll buy TW as a joke and now I've seen your post... LOL!!! msg me ur phone num...

D the kid

New member
אופנוע מעולה.

מנוע פצצה עם הרבה כוח גם למטה בסקאלה. תנוחה לא קיצונית. מושב הכי נוח שישבתי על אופנוע איי פעם. מתלים טיפה רכים אבל לא קריטי. בלימה כיאה ל- YAMAHA. בקיצור, אם אתה מחפש אופנוע ספורט תיור מדהים, אז זה האופנוע. בזמנו חיפשתי אחד בנרות...נדיר ביותר כך שאם אתה נעול על הסגנון, אז כל אחד שתמצא (כל עוד הוא לא גמור) הוא מציאה.

D the kid

New member
../images/Emo12.gifקשה אה ?../images/Emo6.gif ממש רחמים.

אם כבר תגיד: אין one seat כתרוץ ללמה אין כוח להרכיב.

zontar

New member
../images/Emo7.gifאופנוע מעולה (כשהוא לא מקולקל)

לי יש תקלה חשמלית באופנוע - ראה בשרשור הנ"ל : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=29847698 שעד היום לא נפתרה
ואני בספק אם אי פעם תיפתר... מסתבר שיש עוד בחור עם אותה בעיה בארץ שכבר 6 חודשים מסתובב איתה ולא מוצאים מה התקלה... אני כבר בשלבי ייאוש מתקדמים.

למעלה