מחפש חוות דעת

barassaf

New member
מחפש חוות דעת

אני שוקל לקנות דרמל . מצאתי כל מיני סוגים אבל אני לא ממש יודע להחליט. יש פה מישהו שיש לו דרמל ויכול לתרום מנסיונו כאן?

תיקנה דרמל של וולף ....הוא ממש טוב..

יודע לעבוד לאט לאט שצריך ויודע להיות חזק ומהיר שצריך !!! הוא לא עשה לי בעיות עד היום ועבדתי איתו הרבה.... הוא עלה לי 130 שקל ואתה מקבל בו ציר גמיש שזה ממש טוב ועוד כמה ראשים שהם ממש מעפנים !!!

GOSFRABA

New member
לי יש אחד סיני, נדמה לי WOLF

המכשיר עצמו בסדר גמור, עבדתי איתו לא מעט- ועובד יופי. כפי שנאמר, מגיע עם כבל גמיש- נוח מאוד לעבוד עימו במקומות לא מאוד נגישים. קח בחשבון שהאיבזור שמגיע עימו, אינו באיכות גבוהה במיוחד. כשהתחילו להישחק הראשים רכשתי קיט של ציוד מקורי של דרמל (עולה כמו דרמל זול)- מחזיקים ועובדים טוב יותר. ומתאימים למכשיר ללא בעיה. אלא אם יש מבצע או אתה מוצא את המקור במחיר טוב, אין ממש סיבה לרכוש את המקור. כשתצטרך רכוש לעצמך סט איבזור נוסף.

iftacha

New member
גם אני חובב של וולף -->

יש לי הרבה כלים סינים בבית ושל וולף בפרט. היום שהכלים הסינים כל כך זולים, שווה רק בשביל הכיף, להחזיק כל מיני כלים שמשתמשים בהם בתדירות נמוכה. מאידך, אם זה בשביל התחביב שאוהבים, גם שווה לפעמים לקנות כלי מקצועי יותר שיחזיק 20 שנה ושתהנה ממנו יותר בכל שימוש. אם אתה לא לחוץ בכסף, אני ממליץ על דרמל של דרמל. ביחוד ערכה שכוללת גם איזה 100 + אביזרים איכותיים. יש לי כזו, וכשאתה משקלל גם את מחיר האביזרים, זה יוצא פחות יקר. אופציה נוספת היא דרמל של SKILL. מהיכרות עם כלים אחרים של SKILL הוא אמור להיות טוב.

barassaf

New member
מה דעתכם על זה ?

קישור מצורף ...יש למישהו את המכשיר הזה ?

יש לי אחד כזה

קניתי אותו במחיר "החדרה לשוק" לפני כ שנתיים פחות או יותר ב 150 ש"ח. ומאז הוא משמש אותי ללא רבב. לדעתי זו פשרה טובה בין ה"זבל הסיני" לבין דרמל היקרים בצורה מוגזמת. למרות שיש לי בבית כמובן גם את ה WOLF שמזמן כבר הלך לו המנוע אבל אני עדיין משתמש בכלים שלו.

barassaf

New member
הדלתא נראה מעפן..אבל

היונדאי דווקא בסדר... אבל אין לו את כל ה תוספות שיש בסקיל. אולי שווה להוסיף עוד קצת כסף ולקבל מארז מקצועי יותר כמובן שיש את הדרמל האולטימטיבי והמקורי של חברת דרמת - אין סוף לתוספות ..אפשר לחבר לו כל דבר שתחשוב עליו. בקישור.

למעלה