מחפש חוברת הסבר

ירוני33

New member
מחפש חוברת הסבר

שלום וברכה. אני מחפש ספר או חוברת המציגה את הצעדים בריקודי העם הראשונים. רכשתי את התקליטור והקלטת וידאו מהאתר "רוקדים", אבל זה לא מספיק לי ואני מרגיש שמעבר ללימוד בחוג אני זקוק לחוברת תרגול. אם מישהו/מישהי יוכל/תוכל לסייע לי, תבוא עליו הברכה.

Jim Moore

New member
האם זה עוזר?

צעדת שיכול חילוף (ימ.) – שיכול בימ. לפני שמ., פתיחה בשמ. שמאלה, שיכול בימ. מאחורי שמ., פתיחה בשמ. שמאלה. אפשר בשמ. ימינה. ארבע ספירות. צעדת חילוף שיכול (ימ.) - פתיחה בימ. ימינה, שיכול בשמ. לפני ימ., פתיחה בימ. ימינה, שיכול בשמ. מאחורי ימ. אפשר בשמ. שמאלה. ארבע ספירות. צעדת שיכול מצד לצד (ימ.) – שיכול בימ. לפני שמ., פסיעה בשמ. במקום, פתיחה בימ. ימינה, שיכול בשמ. לפני ימ., פסיעה בימ. במקום, פתיחה בשמ. שמאלה. אפשר בשמ. ימינה. שש ספירות צעדת שיכול מצד לצד (ימ.) – פתיחה בימ. ימינה, שיכול בשמ. לפני ימ., פסיעה בימ. בפתיחה במקום, פתיחה בשמ. שמאלה, שיכול בימ. לפני שמ., פסיעה בשמ. במקום. אפשר גם בשמ. שמאלה. שש ספירות. צעדת שיכול מצד לצד (ימ.) – כמו שיכול מצד לצד, אך בתוספת ניתור אחרי כל פתיחה. עם ניתור אפשר בימין לצד שמאל או בשמאל לצד ימין. שמונה ספירות. ריצת ניתור – שני צעדי ריצה, ניתור בשתי רגליים, ניתור ברגל אחת (יש לציין ברישום ובהדרכה באיזה רגל מנתרים בסוף הצעדה). אפשר בכל רגל ולכל כיוון. ארבע ספירות. צעדת כפיפה לפנים (ימ.) – פסיעה בימ. לפנים בברך כפופה, פסיעה בשמ. במקום מאחור. אפשר גם בשמאל. שתי ספירות. צעדת כפיפה לאחור (ימ.) – פסיעה בימ. לאחור בברך כפופה, פסיעה בשמ. במקום לפנים. אפשר גם בשמאל. שתי ספירות. צעדת כפיפה (ימ.) – פסיעה בימ. לפנים בברך כפופה, פסיעה בשמ. במקום מאחור, פסיעה לפנים ולאחור בימ. לאחור בברך כפופה, פסיעה בשמ. במקום לפנים. אפשר גם בשמאל. ארבע ספירות. חיגת כפיפה אפשר בכל רגל ולכל כיוון הספירה – לפי מספר צעדות הכפיפה (כל צעדת כפיפה – שתי ספירות). סיבסוב – חיגת כפיפה המבוצעת בצעדות כפיפה בקצב כפול. &nb

נון כפו

New member
קבלו

"מילון מונחים" של הקורס למדריכים לא נראה לי מסובך

ירוני33

New member
הסבר ריקודים

תודה מקרב לב על הסיוע והרצון הטוב. אכן, מילון המונחים והסבר הפסיעות מסייע לי מאוד. עם זאת, אני מבקש תרשים או הסבר לריקודים הפשוטים. לדוגמה: ריקוד צדיק כתמר או עוד לא אהבתי די. כאמור, רכשתי את הדיסק והקלטת של ירון מישר, אבל אני מעוניין בשרטוט או אפילו הסבר, כך שאוכל "להתאמן" ללא צפיה בקלטת הוידאו אלא רק השמעת המוזיקה. שוב תודה.

Jim Moore

New member
רישום: לא אהבתי די

בבקשה: צורת הקבוצה: מעגל באחיזה רגילה, פנים לממ. מחבר: יעקב לוי מבנה הריקוד: בית אחד, שני חלקים מילים ולחן: נעמי שמר משקל: 4/4 ביצוע: יהורם גאון חלק א' 8 - 1 שתי צעדות שיכול-חילוף החל בימ. שמאלה. 16 – 9 עוזבים ידיים. שתי צעדות כפיפה לפנים ולאחור החל בימ., הידיים מלוות את התנועה לפנים ולאחור כשכפות הידיים פרושות וישרות. 32 – 17 כמו 16-1. חלק ב' ללא אחיזת ידיים 4 - 1 ארבע פסיעות לפנים לממ. החל בימ., מתחילים בכפיפת גב קלה ומזדקפים בהדרגה, תוך הנפת ידיים, כשכפות הידיים נעות במהירות מצד לצד. 8 - 5 ארבע פסיעות לאחור לקמ., תוך הורדת הידיים. 9 נתור קל ומהיר בשמ. ופתיחה בימ. ימינה תוך הנפת הידיים באלכסון למטה ימינה. 10 שיכול בשמ. לפני ימ. תוך הנפת הידיים באלכסון למטה שמאלה. 12 – 11 כמו 10-9. 16 – 13 סיבוב ימינה בארבע פסיעות החל בימ. על קמ. 32 – 17 כמו 16-1. האם זה מה שרצית?

Jim Moore

New member
הלוואי וירבו כמוך

יש הרבה חומר לאנשים ככל שירבו לשתף את החברים ייטב להם

Jim Moore

New member
רישומים נוספים יש באתר של ערן

הכנ0 ל www.harkada.koral.co.il תיהנה!!

למעלה