מה באמת הצרכים?מחפש השראה ל 23 מ"ר
אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, שני חדרים מטבח מקלחת שרותים איך דוכסים הכל ליחידת דיור אחת???
המשך ל23 מ"רמה באמת הצרכים?
מי המשתמשים? ומה עומדים לעשות בחלל הזה האם הגדרת השטח צריכה להיות כלכך כפויה? המילה היא לדחוס, אגב. מה מידות החלל וגובההו
למיטב ידיעתי, הרשויות לא יאשרוהמשך ל23 מ"ר
התחלתי תהליך להוצאת האישורים המתאימים לבניה על הגג, בקצרה אני גר בבנין משותף בן שש קומות אני גר בקומה אחרונה יחד עם שכן ולשניינו יש דירת גג והכוונה שהכניסה לגג היא דרך חדר המדרגות ולא דרך הבית עצמו. שטח הגג הוא לערך 140-150 מ"ר ונאמר לי שניתן לבנות עליו עד 23 מ"ר, אני מנסה לשרטט תוספת של דירה עם שני חדרים מטבח מינימאלי וחדר אמבטיה, כרגע אני לא ממש יודע או יכול להעריך את את האורך או הרוחב של הקירות אולם לערכתי המצב גמיש שכן מבחינת הגג הוא רחב מאוד וגם ארוך. אני מחפש רעיונות למצב אופטימאלי שכן זה באמת דחוס ולכן התיכנון חייב להיות מנוצל מירבי.
מאוד בגדולהמשך ל23 מ"ר
התחלתי תהליך להוצאת האישורים המתאימים לבניה על הגג, בקצרה אני גר בבנין משותף בן שש קומות אני גר בקומה אחרונה יחד עם שכן ולשניינו יש דירת גג והכוונה שהכניסה לגג היא דרך חדר המדרגות ולא דרך הבית עצמו. שטח הגג הוא לערך 140-150 מ"ר ונאמר לי שניתן לבנות עליו עד 23 מ"ר, אני מנסה לשרטט תוספת של דירה עם שני חדרים מטבח מינימאלי וחדר אמבטיה, כרגע אני לא ממש יודע או יכול להעריך את את האורך או הרוחב של הקירות אולם לערכתי המצב גמיש שכן מבחינת הגג הוא רחב מאוד וגם ארוך. אני מחפש רעיונות למצב אופטימאלי שכן זה באמת דחוס ולכן התיכנון חייב להיות מנוצל מירבי.
23 מ"רמאוד בגדול
שטח הגג כולל קירות וללא חלל המדרגוות הנו 23 מר תבדוק אם הנך חייב ממ"ד שיכול להוסיף כ7.5 מר נוספים ליחידת הגג. עדיף חדר אחד המנצל את היציאה לגג שהנו חדר גג, ככוונת המתכנן(ישנה גם הגבלת גובה לחדרים אלו בתב"ע לדעתי, אם הנך חלק מלב העיר וכד'. במידה ושני חדרים אלו יהיו קטנים, כלומר כ9 מר וכן שרותים צנועים ומטחון, כאשר מוצא המדרגות הנו המעבר, המסדרון. גם בהנחה שאתה מתכוון לבצע דירה נפרדת הרי שמיקום המדרגות חייב להתיחס לכנעיסה לבית. כדי למנוע מעבר מלא מבחינת שוק ערך היחידה לא עולה ביחס ישיר למספר החדרים וחדר חוקי שווה כ-25 מר' קרי 50 מר 2 חדרים, 75 מר 3 חדרים, 4 =100מר וכן הלאה ניתן לבצע השאלה אם הצורך הנו אכן ב2 חדרים, עבור שני אנשים ו/או חדר סטודיו גדול הכולל אמבטיה 1/2 פתוחה ומטבחון בחדר, כאשר המרפסת הנה חלק צמוד אליו כולל פרגולה נאה
ומכוון אחרמחפש השראה ל 23 מ"ר
אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, שני חדרים מטבח מקלחת שרותים איך דוכסים הכל ליחידת דיור אחת???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.