מחפש הצעה

bmx12

New member
מחפש הצעה

שלום לכולם אני פונה אלכם בקשר לאתר של העסק שבוא אני עובד מכיון שיש לי קצת ידע בקידום אתרים אני לקחתי על עצמי את המשימה אז כך יש לי אתר המאופיין כך: * פונה ללקוחות בעברית * אתר תדמיתי ושרותי ( אין מכיורת ON LINE ) * כתוב בשפה אנגלית * בעל דומיין .com קיים משנת 2004 וגם דומיין co.il שמופנה לאותו אתר גם הוא משנת 2004 . * אחסון נמצה בארץ * האתר מאונדקס בגוגול בשני הדומינים הבעלים לא רוצה אתר חדש ולא רוצה לשנות את השפה של האתר,ההצעה שלי היא לשכפל את האתר רק לשנות את הטקסט לעברית ולפנות אותו לדומיין CO.IL כלומר כל מי שיכניס לכתובת לדגומה WWW.AAAA.COM יפנה לאתר באנגלית (index.asp קבוץ הדף ) ומי שיכתוב www.aaaa.co.il יפנה ל index-he.asp )אתר דומה רק בשפה העברית האתר הזה יאוחסן בדיוק על אותו שרת ואותו תחום FTP המטרה היא: לשמור על העיצוב של אתר ועל וותק הדומיין ועל האנגלית ואת האתר בעבירת אני מקיים לטובת כמה דברים 1 לאפשר קידום אתרים עברית בגוגל 2להקל על הלקוחות שלנו שלא ממש מסדרים באנגלית לדעתכם זה רעיון טוב ? האם גוגול יפריד בן שני האתרים והאם בכלל הוא צריך להפריד תודה אדם

אני66

New member
ככה

ראשית יש לי בעיה עם המשפט הזה "האתר מאונדקס בגוגול בשני הדומינים" משמעות הדבר הינה שכפול תוכן של שני האתרים וזאת בעיה. האתר אמור להיות מאונדקס על אחד הדומיינים ולא על שניהם. הפיתרון הפנית 301 בין האתרים. לגבי השינוי שאתה רוצה לבצע. זה רעיון טוב ויפתור את בעיית השכפול. המלצה גם לאחסן במקומות שונים את שני האתרים. כך בחשבון שעבודת הקידום שלך תהיה לשני אתרים שונים. וגם כאשר מתרגמים תוכן חשוב להקפיד על שכתוב. בהצלחה

bmx12

New member
תודה על התשובה

לגבי הפניה 301 אני יעשה זות תודה אבל זה קריטי לאחסן בשרת אחר ?

אני66

New member
היתרון הוא כזה

אתר באנגלית ישב בארה"ב עדיף מבחינת קידום. אתר בעברית יש בארץ עדיף מבחינת קידום. הפרדת האחסון תאפשר לך לקשר בניהם ושיהיה לזה ערך "קידומי"

bmx12

New member
ברור אבל ..

אבל התחום בו עוסקת החברה,בחול הוא תחום מאוד תחורתי ואין לנו מספיק תקציב לקדם בחו"ל עדין זה חשוב ?

bmx12

New member
אבל

אבל התחום בו עוסקת החברה,בחול הוא תחום מאוד תחורתי ואין לנו מספיק תקציב לקדם בחו"ל עדין זה חשוב ?

אני66

New member
תמיד טוב להכין את התשתית

היום אין תקציב מחר יש תקציב. ותק של אתר באנגלית יעזור לכם בעתיד.

למעלה