מחפש המלצות....

noamm

New member
מחפש המלצות....

מחפש המלצות לשתי מסעדות שונות ביותר. 1. מסעדות טובות למאכלי ים באזור הצפון (חיפה קריות והסביבה) 2. על אילו מסעדות *כשרות* מכל הסוגים בירושלים אתם יכולים להמליץ. תודה מראש :)

ברק קרב

New member
צפון - אורי בורי, ג'קו

בצפון, אחת הטובות בארץ, 15 דקות מהקריות - אורי בורי. (וכמובן, בחיפה יש את ג'קו. לא אכלתי שם, שמעתי שטוב)

noamm

New member
מעדיף המלצות...

מאנשים שאכלו במקומות שהם ממליצים עליהם נראה שההמלצות שלך זה לקידום עסקים שמפרסמים אצלכם. תודה בכל מקרה.

ברק קרב

New member
..

למעט ג'קו (שלא אכלתי בו), טרחתי לברור עבור השאלה שלך רק מקומות בהם אכלתי.

Merav B R

New member
אורי בורי היא לא "אחת הטובות"

היא בהחלט טובה מהממוצע (המאכזב בד"כ שקיים מחוץ לגוש דן לצערי) אבל לא יותר מזה. אנחנו אכלנו שם ארוחה משפחתית מגוונת למדי (אני אכתוב בערב, אני די ממהרת לצאת) וממש לא "נפלתי" מהכסא

ISpy

New member
תרשי לי לחלוק על דעתך

לא אכלתי שם כשנתיים, אבל הארוחה שם זכורה לי כאחת הארוחות הטובות שאכלתי בחיי.

prizman

New member
אשמח לשמוע גם

למרות הפרסומת הברוטאלית עדיין אורי בורי היא אחת היותר מועדפות עלי בצפון.

פ ו ל ק ע

New member
עוד טובה בצפון - אדלינה בקיבוץ כברי

זאת לא מסעדת דגים או פירות ים בהג'ר - אבל יש בה מנות מצויינות מהסוג הזה.

מאקי

New member
ככה

אורי בורי גקו אדלינה רשת הדיג (לא הייתי מזמן זה באיזור שלי. אדלינה מאוד היה לי טעים היום (ראה ביקורת) בכל מקרה יש אמונה ששרצי ים לא אוכלים בחודשים שאין R בסוף.. אתמול התפתי לצוהרים לחרוג ממנהגי... ואכן לא היה לי טוב.. "(בכוונה אינני מציינת היכן.. כי שוב הכל שם היה נעים חוץ מזה) היום כבר אכלתי דניס..... ועד ספטמבר אין סיכוי לשנות את החלטתי... טוב אולי. אני הייתי הולכת על אורי בורי ארוחת הטעימות.. ודש לאורי.. או אצל אדלינה. בכל מקרה אם זה לארוחת ערב הייתי שוקלת לישון בבתי העץ שליד (בקיבוץ כברי.... ממש קרץ לי היום ) בילוי נעים בצפון. ואנא תן משוב משלך... ממני.

נירה ש

New member
אורי בורי בעכו

לא סתם טובה, מעולה. האוכל שם מאוד מיוחד, וטעים. אכלנו שם כ-6 פעמים, ותמיד היה מעולה. לדעת כולם, (חוץ מאחד שאוכל רק דגים מטוגנים בשמן עמוק, ולכן דעתו לא נחשבת).

shlomits

New member
איטלקיות כשרות בירושלים

אגס ותפוח ברחוב המעלות- מסעדה קטנה ומצויינת, חלבית. המסעדה החביבה עלי בירושלים אנג'לו ברח' אונקלוס- גם איטלקיה חלבית מעולה.לאחרונה הוא פתח גם מסעדה בשרית לידה, בשם לה-לונה, שאכלתי בה רק פעם אחת אבל מאד נהניתי. שתיהן מופעלות על ידי עולים מאיטליה

למעלה