מחפש המלצות

a flower

New member
כיוון

לרוברט וויאט יש כמה דברים שהם די בקטע ה"קודר", rock bottom, לפי דעתי, השם שלו מעיד עליו הרבה... יש תחושה של צלילה לעומק של עולם שקט, מיסתורי ואיטי עם הרבה יצורים צבעוניים מוזרים בכל מיני צורות... כמו כן גם האלבומים: dondestan ו cucooland החדש, גם הם מכניסים אותך למצב של צלילה מסויימת... בכלל, רוברט וויאט משתמש הרבה במשחק בתחושות האלה, משהו עם הכלי נשיפה המעוותים שלו שנשמעים כמו איזה חית פרא פצועה שזועקת מתוך יער אפל... מהפנט כזה... גורם לך להרגיש חוסר שליטה מסויים, כאילו משהו קשה קורה, והוא קורה בצורה יפה מאוד... אולי זה רק אני, אבל בummagumma של פינק פלויד יש משהו מאוד קודר לדעתי, אולי אני מערבבת בין קודר למיסתורי, אבל ummagumma הוא ללא ספק יותר "אפל" מ the darkside of the moon...

תומרוק

New member
הנה לך

אז ככה...הסכמתי כמעט עם כל מה שאמרו עד עכשיו חוץ מדיסק אחד , in the court of, הוא ממש לא מתאים למה שביקשת. אין ספק לגבי כל שאמרתם על פינק פלויד הם מתאימים. אלבום אחד שאני רוצה להוסיף, ושהוא דווקא לא פרוגרסיב ב-כ-ל-ל הוא אלבום הסולו של ג'ון פרושיאנטה - to record only water for 10 days ויש גם את האלבום שאותו הוא הוציא רק לאינטרנט, שני אלבומים שקטים להפליא, ובדיוק מתאימים למה שביקשת... מקווה שעזרתי. ד"א ג'ון פרושיאנטה הוא כמובן הגיטריסט של הרד הוט צ'ילי פפרז.

river man

New member
טוב

כן יש לי את האלבום הזה של ג'ון פרושיאנטה, והוא לא רע בכלל, הפתיע אותי לטובה הבחור. גם את האלבומים של וויאט יש לי, ואת אלו של פינק פלויד אני מכיר.. עוד אחת שלא קשורה וששווה לציין היא דאימנדה גאלאס (למי שמכיר)

תומרוק

New member
הפתיע לטובה

אפשר לקרוא לזה הפתעה, ואפשר לקרוא לזה אחרת, הוא ניגן עם הרד הוט,שעושים סגנון מאוד מסוים (חוץ משני האלבומים האחרונים...) ,ואז הוא התחיל עם אלבומי הסולו שלו. הוא פשוט עשה סגנון שונה ממה שרגילים ממנו זה הכל. אבל אין ספק שזה יצא טוב, אני ממליץ בחום להוריד גם האלבום מהאינטרנט, גם הוא נחמד, עריכה והפקה לא משהו בכלל , אבל אלבום חמוד.

למעלה