מחפש המלצה...

adam_a

New member
מחפש המלצה... ../images/Emo5.gif

באמת שלא הייתי בטוח אם זה המקום המתאים לשאול את זה... אבל לא הצלחתי לחשוב על שום מקום אחר... אז ובכן אההמ אההמ... מישהו יכול להמליץ לי על סוג של מגפי שטח שכדאי לי לקנות? אדם מתחיל את צעדיו הראשונים בשטח ומבין את חשיבות עניין המיגון... לכן אדם הלך וקנה לעצמו מגנים... כמעט הכל...חוץ ממגפי שטח... מכיוון שמגפי השטח הם אחד המגנים שסופגים סלעים ו"מכות" באופן יחסית גבוה, הייתי מעוניין בזוג מגפיים טובים שיהיו ממוגנים מספיק ועם זאת נוחים ומאווררים... היש מגפי קסם שכאלו? מקווה שזה המקום המתאים לשאול... ותודה מראש...

big_foot

New member
אני משתמש ב גרנאה

אבל אלו מגפיים ראשונים שלי אז אין לי יכולת השואתית ורוב המגפים לא מגיעים במידה 47 כך שאין להם יכולת השואתית אלי חכה למשופשפים יותר וכן זה המקום לשאול כאו ו ב פולגז

adam_a

New member
תודה!! ../images/Emo6.gif

באמת תודה על התגובה, ההסברים, הקישורים ובכלל הרוח לעזור
ואחרי שהצצתי במבחן המחירים ומשם נדדתי לאתרים של כמה וכמה חברות... אני חושב (לפי הפירוט) שהמגפיים של AXO אמורות לתת תשובה טובה...(והן גם יתאימו למגני הברכיים שקניתי)... הבעיה היא המחיר... כבר לא עושים כל-כך הרבה כסף ממשלוחים כמו שעשו פעם...
באמת תודה,

MexMex

New member
או אולי תנסה אלפינסטארס...

הם נחשבות (ובצדק לדעתי האישית..) למספר 1. ביחוד דגם הטק 8...קצת כבד, אבל אם מיגון זה מה שחשוב לך... אדיוס

adam_a

New member
אני אנסה

הבעיה היא המחיר.... אולי אני אצליח למצוא זוג משומש במצב טוב/סביר/לא קרוע/עדיין עולה על הרגל/לא מתפרק/נו טוב, על מי אני עובד... זה כבר לא מגפיים!
ובאמת תודה רבה!

WRm

New member
מהניסיון שלי...

אני רוכב עם סידי פלקס פורס הם המגף הכי נוח שלבשתי והם מספקות מיגון מצויין לפני שרכשתי אותם נסעתי עם הטק-8 של אבא הם יותר איכותיות לדעתי אבל פחות נוחות וממה ששמעתי במגפיים של אקסו גם בדגמים היקרים החומרים והגימור לא משהו והם נתחנות מהר יחסית למרות שהם גם ממש נוחות

adam_a

New member
כבר המלצה שניה על סידי

הממממ.... אדם יבדוק את הנושא..
ובאמת מודה מקרב

MexMex

New member
??????????????????????????

ממש קשה לי להסכים אתך.... אלפינסטארס הם המגפיים הטובות ביותר בשוק, היקרות ביותר, ואינן חסרות בתחום הגימור כהוא זה... סלח לי, אבל הדבר היחיד שאיתו אני מסכים, היא העובדה כי הטק8 מעט מסורבלות (אבל עדיין נוחות מאוד), עקב מיגון היתר שהן מספקות.... אדיוס

למעלה