מחפש המלצה על משחק

מחפש המלצה על משחק

על מה מבין המשחקים הבאים אתם ממליצים ביותר? (במתן תשובה נא להתחשב בעובדה שאני מחפש משחק שילך טוב ב2 שחקנים, וגם שיהיה אחד מהמשחקים הבים.) Vampire: Prince of the City (קראתי שאפשר לשחק בזה ב2 שחקנים, השאלה אם זה יהיה כיף ככה כי כתוב שכל הערך הדיפלומטי נעלם.. האם עדיין זה שווה?) Civilizations: The Board Game Age of Mythology: The Board Game Warrior Knights

jack of hearts

New member
Warrior Knights

מנסיון, הוא משחק מעולה ! בשני אנשים הוא מאבד מרמת הדיפלומטיה שבו, אבל עדיין כיף כי הדיפלומטיה היא חלק נרחב אבל לא עיקרי. ביותר משנייים הוא מעולה. לא מכיר את האחרים.

תודה.

אשמח לחוות דעת נוספות. או שאולי במקום לקנות עוד משחקת אני פשוט אקנה את הרחבת Dunwich Horror לArkham Horror? (בינתיים יש לי את Arkham Horror עצמו ואת הרחבת Curse of the Dark Pharoh ואני די מרוצה ממנו. אני פשוט מתלבט בין לקנות עוד הרחבה [שעולה 260 שקל] בין לקנות משחק חדש לחלוטין, ולשחק בשניהם לסירוגין.)

sonde

New member
המלצות

Civilizations: The Board Game - משחק מצוין עובד גם בשני שחקנים, מכיל שתי וראיציות של משחק, פשוטה ומעמיקה יותר. לדעתי מומלץ מאוד, כך בחשבון שמשחק מלא לוקח כ- 6 שעות ומעלה. ניתן גם להגביל מראש את המשחק בזמן או רק עד העידן השני או השליש בכדי לסיים יותר מהר. אגב אני חושש שלא תצליח למצוא אותו יותר מכוון שעדין הוא לא הודפס בשלישית וכל הידוע לי אין להשיג אותו כרגע. Warrior Knights - עובד חלק, אבל תשכח מכל הנושא של הדיפלומטיה. Blue Moon City - צויין פה למטה... משחק מצויין עובד בצורה פנטסטיית בשני שחקנים. מומלץ בחום משחק חשיבה של שימוש נכון בקלפים על מנת להשיג את היעד ראשון.

תודה, רק מוזר לי דבר אחד..

בדרך כלל משחקים שדיפלומטיה זה חלק נרחב מהם (ועל כן יכולים להיות משוחקים ב3 ומעלה שחקנים) אז כתוב על המשחק "ל3 עד X שחקנים", אפילו אם יש גרסת משחק לשתיים. מוזר לי שwarrior knights הוא משחק ש"באופן רשמי" מתאים ל2 שחקנים מאבד הרבה מהערך שלו בשניים..

למעלה