מחפש המלצה על אופניי 20"

cyaron4680

New member
מחפש המלצה על אופניי 20"

שלום

אני מחפש אופניי 20" לילדים

לפני כשנתיים שחיפשתי לבני הבכור אופניים קראתי שמרין 20" לילדים הם עם מפרט הכי נורמלי (בסוף קניתי 24" שכן היה כבר גדול).


האם עדיין כך (ראו מפרט של 2016):
http://www.marinbikes.com/us/bikes/description/2016-hidden-canyon-20-boys

סוג אחר שמומלץ?

תודה

ירון
 

oren_hershco

New member
אף אחד לא ענה, אז אנסה לעזור

אני לא בקיא בדגמי ה- 20" שנמכרים בישראל. בגדול, כל האופניים של כל המותגים הגדולים יהיו די דומים. במילים אחרות: כולם בינוניים באותה מידה ובאותם פרמטרים.
לא הגדרת מה הילדה תעשה איתם. לא ציינת גם כמה הם עולים. כל הנתונים האלה חשובים, כי יש אלטרנטיבות; יש אופני 20" טובים יותר, הרבה יותר. הקץ': הם לא של המותגים הגדולים והמוכרים, והם לא נמכרים בישראל.
אז אם זה רק לסיבובים בשכונה ובפארק, הסחורה המקומית תספיק. אם אתם מכוונים יותר גבוה, ורוצים לבצע מסלולים יותר אתגריים, אשים כאן כמה דוגמאות בהודעה הבאה.
וכמו שאמרתי, האופניים האלה לא נמכרים בישראל, ועלות השילוח לא זולה.
 

cyaron4680

New member
תודה אורן - תגובה בפנים

אנחנו גרים בבית נחמיה (צמוד ליער בן שמן) והבן שלי (בן 6.5) רוכב היום קצת בשדות מסביב למושב איתי באופניי מדבקה ללא הילוכים. הרעיון הוא שהוא יתחיל לטפס גם בעליות ואח"כ נראה באם נגיע לסינגלים.

תודה

ירון
 

AdiX

New member
סקוט 20"

קניתי לילד סקוט 20", איכותי אבל יקר.
האופניים נוסעות מצויין (רכבתי בעצמי...) עם בולם קדמי "אמיתי" ומערכת הילוכים טובה וגם נראות מליון דולר.
אני בונה על זה שהם ישמשו גם לאחותו כשתגדל לכן הרשתי לעצמי להוציא יותר מהממוצע.
שים לב שיש לסקוט כמה דגמים של 20".
ראה קישור עם מפרט.
http://www.tredz.co.uk/.Scott-Scale-JR-20W-2016-Kids-Bike_83635.htm

אני מכיר גם גמים של ספשלייזד, טרק ברמה טובה.
בתכלס, תקנה בחנות שתתן לך שירות טוב, אני לא מאמין שיהיו הבדלים דרמטיים בין היצרנים שציינתי.
אני יכול להמליץ בחום רב על בייק קלאב בחשמונאים בתל אביב.

בהצלחה.
 
למעלה