מחפש המלצה ל gps

new user

New member
מחפש המלצה ל gps

עד עכשיו השתמשתי במפות וחשבתי לעבור ל gps. אני מתכוון להשתמש בו בממוצע פעם ביום וחשוב לי (לפי סדר יורד) שהוא יהיה: נוח לשימוש (שלא יהיה מסובך לתפעל אותו, עדיף בעברית) זול אמין (שהוא לא יסבך אותי יותר מדי במקום לעזור לי) קומפקטי (אך שעדין אפשר לראות באופן סביר בו) ללא דמי שירות (שאני לא אצתרך לשלם תשלום חודשי עבור השירות בלבד) * אין לי צורך במאפיינים נוספים במכשיר חוץ מה gps. נב: התקשרתי כבר לחברות הסלולר ואין להם משהו רציני להציע. תודה מראש, רן.
 

JacobLevin

New member
בא תעזור לנו לעזור לך

1. רב המשתתפים בפורום זה משתמשים במפה ומצפן עזרה יותר טובה תקבל בפורום טיולי אופניים. 2. חשוב לאפיין את השימוש לפני בחירת המכשיר. כמה שאלות מנחות: 1. מה השימוש המיועד? נסיעה ברכב? אופניים? טיולים רגליים? ריצה? 2. האם ישמש לתכנון מסלול וניווט או רק למציאת הנקודה בה אתה נמצא ? 3. האם תרצה לחבר למחשב לצורך העברת מידע אל/מאת ה- GPS. 4. שימוש בממוצע פעם ביום ? אותו מסלול ? אם תוסיף מידע ניתן לאפיין את הצורך ואז אולי את הדגם.
 

new user

New member
תשובות

קודם כל תודה על התגובה. קצת רקע כללי: ה gps הוא עבור העבודה, יש לי 2 עבודות בממוצע ליום באיזור גוש דן בעיקר, ואני רוצה להשתמש ב gps במקום במפה. והתשובות הם: 1. השימוש הוא נסיעה ברכב (רק בכבישים). 2. ה gps הוא עבור מסלול וניווט. 3. חיבור למחשב, אני מתאר לעצמי, ישמש לעידכון מפות ותוכנה. 4. שימוש בממוצע פעמיים ביום. ושוב תודה, רן.
 

JacobLevin

New member
אהה

אז אתה למעשה צריך ניווט בתוך העיר עם רחובות וכדומה? אם כן, יתכן והפיתרון עבורך הוא פוקט PC עם GPS ותוכנת ניווט עם רחובות. תשובות לזה תקבל בפורום פוקט PC אם לא, אנא המשך להסביר.
 

edwizer

New member
נסה בקישור הבא ג'פס

www.north.co.il צור ליסבונה פתח גם חנות בחדרה בהרברט סמואל. ראיתי שם מגוון גדול של מכשירים ותוכנות.
 
למעלה