מחפש המלצה לנגן

ThornLeg

New member
מחפש המלצה לנגן

אחרי שנתיים עם הsansa שלי אני מחפש נגן אחר. אני מחפש נגן בעל זיכרון פלאש של 8gb שתומך בשמות של שירים בעברית.

ThornLeg

New member
קצת פירוט

מחיר: עד 800 ש"ח תמיכה בקובצי: בעיקר למוזיקה גודל מסך (באינץ') : לא חשוב נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : 8, כרטיס זיכרון: לא משנה תוספות: לא חשוב תמיכה בעברית: שמות השירים מקור אנרגיה: בטרייה פנימית נטענת סוג זיכרון: פלאש מטרת הנגן: ריצה ונסיעה שליטה בנגן: לא משנה איכות שמע: גבוהה פורמטי מוזיקה: רצוי כמה שיותר חיבור לרשת: לא משנה סידור בנגן: תגיות תודה על העזרה

tweeg

New member
תפוזבל

לדעתי הcowon iaudio 7 אאל"ט הוא תומך בדואליות של תקיות ותגיות ולכן הוא מתאים,אשמח לתיקון. (אולי זה היה הd2?) יש לו איכות שמע גבוה,מתאים לריצה,הרבה פורמטים ואחלה נגן.

מושו 21

New member
בשניהם דואלי...

הדיפולט זה עפ"י תיקיות אבל אם רוצים ניתן לסדר עפ"י תגיות כמו בכל נגן ... יצא לי לקרוא בכמה פורומים על משתמשים שטוענים שהנגן עושה קצת בעיות עם סידור בתגיות של קבצי OGG אבל זה לא משהו וודאי. בכל מקרה עם שאר הפורמטים שהוא תומך בהם אין בעיה.

ThornLeg

New member
שאלה נוספת

מה ההבדל בינו לבין הu5? הu5 ניראה לי קטן יותר ולכן נייד יותר.

tweeg

New member
אממ

הu5 לא נמכר בארץ,יש לו סוללה של 15-20 לעומת ה60 הוא מכוון יותר לlow end לדעתי,מה שמתבטא בסאונד הוא לא נראה לי קטן יותר,בגלל המסך(1.8 לעומת 1.3) 41.1 x 85.1x 9.3 mm (Width x Length x Thickness) 35.6 X 76.1 X 19 mm (H X W X D) כפי שאתה רואה הוא יותר גדול,אבל יותר דק הi7 הוא נגן קטן,חוץ מזה שהוא קצת עבה.

למעלה