מחפש המלצה למשחק...

ארימי

New member
מחפש המלצה למשחק...

מחפש המלצה למשחק לוח. המשחק אמור להיות לעד 6 (בערך) שחקנים. עדיף סחר או מלחמה. קל ללמידה. מותח ורב-גוני, לא-לינארי והפכפך. שתהיה הרבה אינטראקציה בין המשתתפים - שיהיה פשוט מהנה. והכי חשוב - שיהיה מותאם למשחק בשבת, כלומר בלי כתיבה ובלי אלקטרוניקה. עד עכשיו זה היה בעיקר מונופול. תודה.

ארימי

New member
מחו"ל או בארץ...

ההבדל הוא בשפה ומחיר. בעיקרון אין לי כ"כ חשק להתעסק עם רכישות בחו"ל מהבחינה הטכנית. בקשר לשפה, אין לי בעיה אם ההוראות הם באנגלית (אם הן קצרות וברורות), אבל אני מעדיף שהמשחק עצמו יהיה ללא אנגלית או עם מעט מאוד, כדי שיהיה נוח גם לצעירים שלא שולטים באנגלית.

ycyclop

New member
סבב המלצות ראשון

דברים שניתן לקנות בארץ: Settlers of catan עם הרחבה ל5-6 שחקנים: משחק חביב די פשוט לא מדהים ב-5,6 אנשים יחד עם הרחבות נוספות יכול להיות מענין אבל יש מזל (לא שבמונופול חסר מזל) קצת מסחר, אין מלחמה Risk: קלסיקה, אבל סובל מכמה בעיות כרוניות: משחק שיכול להיות ארוך מאד, חלק מהאנשים יוצא מהמשחק ומשתעממים, מזל אפילו יותר מ-settlers, בעין משחק מלחמה לתחילים Citadels: משחק קלפים מעולה, מדהים. לוקח זמן קצת להכנס לצורת מחשבה שלו וזול. אמרתי כבר שהוא טוב? עובד טוב מאד עם 3-7 שחקנים! יחסית קצר 30-60 דקות Tigris & Euphrates: משחק מעולה ל 3-4 שחקנים אבל יקר. פשוט משחק חשיבה טוב. אילו הדברים הטובים שניתן להשיג בארץ. אם זה הכיוון אמליץ על משחקים מחו"ל

ycyclop

New member
פעם היה אפשר אצל

כוכבי כסף. נשה לשלול להם דואר דרך האתר שלהם www.silverstars.co.il

ארימי

New member
יש סבב שני ?

חשבתי בכיוון של risk אבל אתה טוען שהוא נהיה משעמם לקראת הסוף, ככל שעפים שחקנים. Settlers עם ההרחבה יוצא טיפה יקר. לכמה שחקנים הוא מתאים בלי ההרחבה ? מה רמת האנגלית תוך כדי המשחק ? קראתי על citadels נשמע נחמד. פרט לי קצת על "הפרת והחידקל" בבקשה. ראיתי שהוא זמין בכוכבי-כסף האם הוא תורגם לעברית ? מה הסבב השני ? תמליץ גם מחו"ל בבקשה.

ycyclop

New member
תשובות

settlers בלי הרחבה טוב ל-3-4 אנשים. אנגלית די ברמה נמוכה. יש כמה כרטיסי בונוס עם כיתוב של 1-2 שורות הפרט והחידקל ראה ביקורת שתפורסם בשרשור נפרד והוא לא תורגם לעברית המלצות מחו"ל בהודעה בהמשך

ycyclop

New member
שאלות לסבב שני

יש פשוט כל כך הרבה טובים. אני צריך כיוון: כמה שחקנים, אופי משחק, אורך משחק סתם כמה בשלוף: Vinci: משחק דמוי מלחמה מצויין ל 3-6 שחקנים יכול להיות קצת ארוך ב 5-6 שחקנים. פשוט יחסית בחוקים Samurai: משחק שליטה ביפן מאד פשוט ל 2-4 שחקנים, נגמר בפחות משעה. צריך להשיג איזון בשליטה על שלושת המשאבים של המשחק. Princes of Florence: משחק קצת יותר מתוחכם, שילוב של מכרז ותיזמון הפעולות כל כך הרבה משחקים טובים, כל כך מעט זמן

למעלה